TopTrouwen - Vraag & Antwoord

Wat krijg ik bij een profiel?
U krijgt onder andere: de mogelijkheid tot het plaatsen van foto's, video's, een omschrijving van uw bedrijf, prijsindicaties, contactgegevens, openingstijden, social media, uw diensten en meer...eigenlijk alles wat u maar over uw bedrijf kwijt zou willen.
Hier aanmelden

U kunt later desgewenst upgraden naar een breder abonnement waarmee u prominenter in de zoekresultaten zult terugkomen. Dit is niet verplicht. TopTrouwen zal ook nooit zonder uw expliciete toestemming vooraf kosten innen. Naast de standaard abonnementen kunt u ook kiezen voor extra promotie van uw profiel, bijvoorbeeld een vermelding op onze veelbezochte homepage, of de mogelijkheid altijd bovenin onze zoekresultaten te staan om zo uw vindbaarheid en dus boekingskans te verhogen.
Lees hier meer over de advertentiemogelijkhedenHoe maak ik een bedrijfsvermelding aan?
Ga naar de aanmeldpagina. Na registratie komt u op uw account pagina uit. Onderaan deze pagina kunt u een keuze maken voor het type bedrijfsprofiel wat u wenst aan te maken. Zie onderstaande afbeelding voor de stappen:

1. maak een keuze voor het type vermelding wat u wenst aan te maken en klik 'Ga naar mijn zakelijk account'
2. vul uw bedrijfsgegevens in (minimaal bedrijfsnaam)
3. hierna wordt u automatisch doorverwezen naar de profielbewerkingspagina. Vul die in, sla uw gegevens op en u bent klaar!

Ik kan mijn foto's niet uploaden?
Foto's dienen in formaat .jpg of .png te zijn en mogen ook niet groter zijn dan 5MB. Let op: bij het uploaden van een foto dient u even te wachten VOORDAT u op 'opslaan' klikt. U krijgt na een succesvolle upload direct een preview van de foto te zien.Na mijn rankboost zie ik geen verschil in mijn positie in de zoekresultaten?
Nadat u een rankboost van ons heeft ontvangen wordt uw vermelding belangrijker in onze zoekresultaten. Het kan echter zijn dat de vermeldingen boven u een hogere rankboost hebben of dat zij een gesponsorde link hebben afgenomen. In dat geval stijgt u niet, maar wordt uw huidige positie in de zoekresultaten wel enorm verstevigd. Verwijder de links op uw site naar ons NIET, want dan wordt uw rankboost ook verwijderd en zakt u weer in de resultaten.
Overigens: vermeldingen met een gesponsorde link krijgen altijd een hogere positie in de resultaten.Hoe wijzig ik mijn bedrijfsvermelding?
Uw bedrijfsvermelding wijzigen is eenvoudig,
1. Nadat u inlogt en onder 'Mijn profiel' zit, klikt u bovenin een menu item 'Mijn bedrijf'
2. Klik vervolgens aan de rechterzijde bij het profiel wat u wilt wijzigen op 'Bewerken'
Zie ook onderstaande afbeelding voor de stappen:

Wat krijg ik bij een abonnement?
Met een abonnement krijgt u een duidelijke markering bij uw vermelding in de zoekresultaten en wordt u ALTIJD boven de reguliere zoekresultaten geplaatst (zoals Google dit ook doet). Hierdoor bent u eerder in beeld bij onze bezoekers en vergroot u dus uw zichtbaarheid en boekingskans!Ik heb een gesponsorde positie afgenomen maar sta niet helemaal bovenaan?
Anders dan bij andere sites koopt u bij TopTrouwen niet een positie in 1 specifieke regio. U koopt een positie om ALTIJD hoog te staan.
TopTrouwen werkt met een veilingmechanisme ongeveer gelijk aan dat van Google, waarbij de best betalende adverteerder op de hoogste positie zal komen te staan. We wegen hierbij ook het aantal backlinks van u naar ons mee, inkomend verkeer, waarderingen en meer.
Een voorbeeld: u neemt een gesponsorde positie af en uw bedrijf bevindt zich in Amsterdam, in Noord-Holland.
  • Als onze bezoeker zoekt op ALLE profielen in ALLE regio’s, dan staat u boven alle niet-gesponsorde zoekresultaten
  • Als onze bezoeker zoekt op profielen in Noord-Holland, dan staat u boven alle niet-gesponsorde zoekresultaten
  • Als onze bezoeker zoekt op profielen in Amsterdam, dan staat u boven alle niet-gesponsorde zoekresultaten
  • Als onze bezoeker zoekt op profielen in Zwolle, dan verschijnt u NIET in de zoekresultaten, omdat de zoekopdracht van de bezoeker niet overeenkomt met uw bedrijfseigenschappen
Zolang de zoekopdracht van de bezoeker enigzins (in de ruimste zin des woords) voldoet aan uw bedrijfseigenschappen, zult u met een gesponsorde positie verschijnen. Dat betekent dat u veel vaker en beter zichtbaar zult zijn dan trouwsites die per regio afrekenen.

Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker