Chadhar™ Grondbox - XL Pink - Kruipbox - Speelbox - Playpen - Baby - Peuter en kind afscherming - Gigantische Baby box | Kinderbox

€ 103,50
   
Chadhar™ Grondbox - XL Pink - Kruipbox - Speelbox - Playpen - Baby - Peuter en kind afscherming - Gigantische Baby box | Kinderbox
Naar de webwinkel
Chadhar™ Grondbox - XL Pink - Kruipbox - Speelbox - Playpen - Baby - Peuter en kind afscherming - Gigantische Baby box | Kinderbox.
Zeer grote activiteitenruimte: de maximale afmeting is 235 x 129 x 66 cm (inclusief de poort) en de binnenafmetingen
190 x 129 x 66 cm. Biedt een veilige plek voor 1 of meerdere baby's om te spelen, zodat je baby vrij kan bewegen en zelfs een balletje tegen het hek kan trappen. Door de wetenschappelijke hoogte kan uw baby zich aan het hek vasthouden en leren lopen.
Maak je handen vrij en houd je baby veilig: stevige roestvrijstalen buis, ook als het kind aan het hek schudt, valt hij niet om. Veilige hoogte, het is moeilijk voor kinderen om over het hek te klimmen. Het kan uw handen vrijmaken bij het huishouden, koken of werken. Je kunt er speelgoed in stoppen, zodat je kinderen er niet mee geregeerd worden. Geef uw kind een aparte ruimte om te kruipen, lopen, springen en spelen om zijn zelfstandigheid te vergroten!
Doordacht ontwerp: de zijkanten zijn gemaakt van zachte en ademende mesh-stof voor een goede zichtbaarheid, zodat de moeder haar baby in de gaten kan houden en ermee kan communiceren. De rits aan de buitenkant voorkomt dat je kindje er zelf uit klimt. De zijkant bevat 1 kleine opbergzak voor speelgoed, snacks en meer. Inclusief 2 baldeuren, baby kan de oceaanbal erin gooien om de coördinatie en sensorische training van de baby te verbeteren, meer plezier.
Gemakkelijk schoon te maken: gemaakt van duurzaam oxford-materiaal en stevig stoffen net, het baby-speelhek is BPA-vrij en niet-giftig, waterdicht en zeer gemakkelijk schoon te maken. Omdat uw baby voedselresten, watervlekken, melkvlekken etc. in de behuizing kan achterlaten, hoeft u deze alleen voorzichtig met een vochtige doek af te vegen.
Eenvoudig te installeren, geschikt voor meerdere scenario's: het pakket wordt geleverd met een installatiehandleiding zodat u het snel kunt installeren. Onze babyomheining is het perfecte peuterspeelgoed voor verjaardagen, feesten, vakanties, parken, picknicks, speeltuinen, school, slapen en spelen in huis! Ook een geweldige cadeauselectie. .
Merk: Chadhar
EAN: 7434228350372
Kleur: Pink
Materiaal: Kunststof


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker