Erik Verheggen fotografie

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Erik Verheggen fotografie

   

Naturel trouwfoto's

Mijn stijl van huwelijksfotografie kenmerkt zich door een ongedwongen karakter. Verwacht dus geen zware regie van iedere stap die u zet. Met de ongedwongen stijl bedoel ik dat u samen met elkaar en de personen die belangrijk voor u zijn de mooiste dag van uw leven beleeft. Achteraf krijgt u een groot aantal foto’s te zien om al die mooie momenten te herbeleven en in uw geheugen vast te prenten. U zult verbaast zijn over wat er die dag allemaal gebeurd is, ook buiten uw blikveld.

Kenmerkend voor deze stijl van fotograferen, is dat ik als fotograaf de dag zo min mogelijk probeer te verstoren. Alleen op hele cruciale momenten zal ik (indien gepast) een korte aanwijzing geven. Bijvoorbeeld wanneer de getuigen tekenen. En vanzelfsprekend zorg ervoor om op het cruciale “ja” moment op de juiste plek te staan voor een mooie foto, maar zal u niet vragen om dit moment voor de camera nog eens te herhalen.

Mijn oog voor detail blijft gedurende de hele dag waakzaam. Dus als er even iets scheef zit met de kleding of juwelen van het bruidspaar, zal ik u daar snel even op attenderen. Over het algemeen wordt er door de hele entourage goed op de bruid gelet, maar als u eens wist hoe vaak ik de heren in het gezelschap heb geholpen met de stropdas….

Lees meer

Tarieven

 • Totaalprijs vanaf
  EUR 500
 • Uurtarief
  EUR 135
 • Minimaal af te nemen uren
  4
 • Reiskosten
  EUR 50 ct / km

Openingstijden en contact

maandag
Op afspraak
dinsdag
Op afspraak
woensdag
Op afspraak
donderdag
Op afspraak
vrijdag
Op afspraak
zaterdag
Op afspraak
zondag
Op afspraak

de Roos 7
4631AG Amsterdam
Noord-Brabant, Nederland
Tel:
Fax:
KVK-nummer: 34322038Locatie


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker