Artikelen

  Bruiloft vervoer checklist

  Bij een bruiloft komt meer kijken dan alleen een jurk, locatie en een diner. Een trouwauto bijvoorbeeld. Of, misschien kies je niet voor een auto, maar voor een heel ander type vervoer als paard en wagen, een trouwkoets, een bus, fiets of scooter. Hoe dan ook, met deze checklist komt alles goed en heb je het beste trouwvervoer dat je jezelf maar kan wensen op je bruiloft.

  Lees verder »

  Een stedelijke versus een landelijke bruiloft

  Het uitkiezen van je trouwlocatie kan erg lastig zijn. Zeker wanneer jullie allebei ergens anders vandaan komen. Komt de een uit de stad en de ander uit een dorp? Dan moet je gaan afwegen of je een stedelijke of een landelijke bruiloft wil. Wij reiken je de hand om er uit te komen!

  Lees verder »

  Boho bruiloften

  Boho bruiloften zijn ontzettend origineel en feestelijk bruiloftsthema. Wanneer je op zoek bent naar een thema dat losjes is, maar alsnog heel stijlvol. Je kan met dit thema ook lekker losgaan wanneer je fan bent van DIY. Je kan boho het beste omschrijven als een soort festival/hippie kleding. En ja, dat kan heel stijlvol zijn.

  Lees verder »

  5 fouten bij het doen van een huwelijksaanzoek

  Als je klaar bent om dan eindelijk een aanzoek te doen, zijn zenuwen onvermijdelijk. Dit moment zullen jullie beide heel lang onthouden. Het is een belangrijk moment in jullie levens. Het hoeft niet perfect te zijn, en jullie kennen elkaar al even. Toch kun je deze vijf fouten beter voorkomen.

  Lees verder »


Bestaand TopTrouwen lid?

Log in met je account

Wachtwoord vergeten? Vraag een nieuwe aan.

Of log sneller in met jouw Facebook account

Nieuw bij TopTrouwen?
Nog geen account? Registreren