Artikelen

  Inspiratie voor bruiloftsdecoratie: bruiloft lint

  Decoratie is onmisbaar op iedere bruiloft. Je maakt of kraakt je bruiloft hiermee. Zo is het zichtbaar op de foto’s, maakt het je bruiloft extra feestelijk, of juist niet. Lint is een geweldig decoratiestuk dat zeker niet mag ontbreken op je bruiloft. Check daarom snel deze geweldige mogelijkheden die lint te bieden heeft.

  Lees verder »

  Geeft bellenblaas vlekken in je kleding?

  Bellenblaas is een must op ieder feestje tegenwoordig. En dat is niet zo gek want het ziet er natuurlijk supertof uit. Toch moet je wel heel eventjes nadenken voor je besluit om deze schattige decoratiestukken te kopen. Het heeft namelijk ook wat nadelen. Maar geen zorgen, alle vragen en antwoorden staan hier op een rijtje.

  Lees verder »

  Bruiloft kadolijst vraag & antwoord

  Het opstellen van een kadolijst is zo makkelijk nog niet. Niet alleen moet je zelf bedenken at je allemaal wilt hebben, je moet het ook nog eens zijn met je partner. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de hoge verwachtingen die je kunt opleggen aan de gasten. Heel wat dingen om aan te denken. Dit zijn antwoorden op je meest dringende vragen.

  Lees verder »

  10 leuke activiteiten voor de grote dag

  Naast dansen, eten, drinken en trouwen doe je nog veel meer op een trouwdag. Je moet jezelf en de gasten natuurlijk wel kunnen vermaken. Er zijn zoveel leuke dingen te bedenken die je op de trouwdag kunt doen dat er een selectie is gemaakt van die tien leukste activiteiten voor op je trouwdag. Plezier gegarandeerd!

  Lees verder »


Bestaand TopTrouwen lid?

Log in met je account

Wachtwoord vergeten?

Of log sneller in met jouw Facebook account

Nieuw bij TopTrouwen?
Nog geen account? Registreren