Chateau Neercanne

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Chateau Neercanne

    043 325 13 59

Discover the unexpected

Château Neercanne ligt op een van de mooiste plekjes van Maastricht. Dit unieke terrassenkasteel met prachtige aangelegde Barokke tuinen vormt een schitterende achtergrond voor een onvergetelijke dag!

Wettelijk huwelijk
De gemeente Maastricht heeft Château Neercanne aangewezen als officiële trouwlocatie. Graag geven wij u hierover meer informatie.

Zalen en ruimtes
Château Neercanne beschikt over 2 klassiek ingerichte salons en 2 sfeervolle grotzalen met een capaciteit variërend van 10 tot 1000 personen. Bij mooi weer kan er een gedeelte van de dag plaatsvinden op het kasteelterras. Ideale locaties voor uw receptie.

Bruidstaart
Het aansnijden van de bruidstaart is een traditioneel moment. Eén van onze salons of bij mooi weer ons terras vormen hiervoor de ideale locatie. Wij verzorgen graag de bruidstaart van uw dromen.

Buffetten en diners
Een stijlvol diner, een feest of een combinatie ervan kunnen wij geheel naar uw eigen wens organiseren. Onze chef de cuisine Robert Levels en zijn keukenbrigade bieden u een ruime keuze in culinaire diners en buffetten aan. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bruidssuite en hotelkamers
Château Neercanne beschikt over Logement de l'Auberge de Neercanne. Deze voormalige pachterswoning ligt op het landgoed en is geschikt voor maximaal 4 personen. 

Voor meer hotelfaciliteiten verwijzen wij u graag door naar Château St. Gerlach of het Kruisherenhotel Maastricht.

Meer informatie
Wij laten u graag de verschillende mogelijkheden zien en nodigen u graag uit in op ons romantische terrassenkasteel om uw wensen te bespreken. Verder sturen wij u graag ons informatiepakket ‘Trouwen’ toe, neem hiervoor contact met ons op.

Lees meer

Video's

Details

Contact

Von Dopfflaan 10
6213 NG Maastricht
Limburg, Nederland
Tel: 043 325 13 59
Fax:
KVK-nummer: 14633126Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker