Hotel Landgoed Altembrouck

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:

Verstuur bericht
Sluiten

Hotel Landgoed Altembrouck

    +32 43 33 01 86

Een van de best bewaarde geheimen van Vlaanderen

Welkom! Een warme ontvangst in één van de best bewaarde geheimen van Vlaanderen, de Voerstreek. Hotel Landgoed Altembrouck is een historisch en romantisch hotel en zeker ook een inspirerende vergaderlocatie. Binnen geniet u bij de openhaard van het klassieke landgoedgevoel, met schitterend uitzicht op het sprookjesachtige kasteelpark en de grote vijvers. Ons ambitieuze team ontvangt u met een grote glimlach op dit gastvrije Landgoed! De streek is een paradijs voor fietsers en wandelaars. Zo is de bronnenwandeling in de Voerstreek, verkozen tot “mooiste wandelroute van Vlaanderen Vakantieland”!

 


Ruimtes / Zalen

RuimtenaamOpp.ReceptieCeremonieDinerFeestHoogteDaglichtOmschrijving
Zomerkamer------De zomerkamer en veranda en met zicht op de weilanden is uniek te noemen. De ideale locatie voor een huwelijksreceptie. De zomerkamer kan gecombineerd worden met de Bibliotheek en Eetkamer voor een staande receptie tot 100 personen..
Bibliotheek------De Bibliotheek ademt een unieke sfeer uit. Dé locatie voor een receptie of om tot rust te komen tijdens vergaderingen. De Bibliotheek kan gecombineerd worden met de Eetkamer zodat er ook een Board Room ter beschikking is. Combineer de Bibliotheek ook nog samen met de Zomerkamer zodat een extra ruimte beschikbaar komt voor een staande receptie tot 100 personen..
Orangerie--12040--De Orangerie met haar hoge plafond en uitzicht op de Cour geeft onmiddellijk een gezellige en feestelijke sfeer..
Keldergewelf--7040--In de keldergewelven maak je indruk op jouw gezelschap! Ideaal voor een aperitief alvorens te dineren of een wijnproeverij..

Details

Contact

Altenbroek 4
3798 's gravenvoeren
Limburg, Belgie
Tel: +32 43 33 01 86
Fax: +32 27 06 57 81
KVK-nummer:



Locatie






Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker