Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof
Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof

    0347 - 750 424

Een unieke locatie voor een unieke bruiloft

Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof laat u genieten in Koninklijke sferen! Dit historische en sfeervolle 18e eeuws paleis is bezit geweest van de Koninklijke familie en beschikt daarnaast over een uitstekend à la carte restaurant Us Heit. Het paleis ademt romantiek, sfeer en historie uit.

Trouwen in Koninklijke sferen? Dat kan in Paleis Stadhouderlijk Hof. De prachtige Nassau zaal biedt u historische schilderijen en prachtige kroonluchters. Bij mooi weer kunt u elkaar het jawoord geven in onze sfeervolle Hoftuin. Neem vervolgens uw gelukwensen in ontvangst tijdens uw receptie. Stralender kan uw bruiloft niet worden.

Bent u in een klein of juist groot gezelschap? Met onze verschillende zalen bieden wij voor ieder wat wils. De prachtige zalen van Paleis Stadhouderlijk Hof zijn uitermate geschikt voor uw receptie, lunch, diner en/of huwelijksfeest.

U kunt heerlijk lunchen en dineren in een rijk aangeklede zaal met kroonluchters, historische schilderijen en hoge plafonds. Geniet van culinaire hoogstandjes, welke bereid worden met streek- en seizoensgebonden ingrediënten.
Uw trouwfeest in Friesland is niet compleet zonder een dansavond in ons Paleis! Alle zalen zijn uitgerust met prachtige dansvloeren en groot genoeg om al uw avondgasten te ontvangen.

Fletcher Trouwkado, hèt starterspakket voor bruidsparen
Fletcher Hotels gaat iets unieks aanbieden aan bruidsparen die hun huwelijk vieren in één van de 14 officiële trouwlocaties van Fletcher Hotels: Het Fletcher Trouwkado.
Dit wordt een luxe box met kortingsvouchers en gadgets van landelijke en lokale ondernemers die met zorg geselecteerd zijn door Fletcher Hotels. Met dit unieke kado wordt het organiseren van uw huwelijk een stuk makkelijker!

Trouwspecialist
Bent u op zoek naar meer inspiratie of hulp? Ook dan biedt Fletcher Hotels precies wat u zoekt. Want naast uw vaste, professionele contactpersoon op locatie kunt u nu ook gebruik maken van de diensten van hun Trouwspecialist, Wendy Kloos Schrauwen. Zij staat voor u klaar voor al uw vragen en ideeën en kan u adviseren en inspireren over alle facetten van uw huwelijksdag. Maar zij is ook inzetbaar als weddingplanner, ceremoniemeester en styliste voor uw huwelijk. Voor meer informatie kunt u ons mailen via deze site.

Lees meer

Ruimtes / Zalen

RuimtenaamOpp.ReceptieCeremonieDinerFeestHoogteDaglichtOmschrijving
Stadhouderskamer35 m220251625-.
Koninginnekamer 51 m236403240-.
Blauwe zaal 57 m235504050-.
Gele zaal 112 m210012070120-.
Nassauzaal 89 m280906090-.
Serre92 m2-905890-.
Hofkelder45 m2---100--.
Hoftuin-125150-150-.

Details

 • Locatie type
 • Officiele trouwlocatie
 • Receptie
 • Diner
 • Feest
 • Overnachten
 • Kenmerken
  Bruidssuite, Danszaal, Prieel, Tuin
 • Services
  Bediening, Decoratie, Exclusieve huur, Fotoreportage, Geluidsapparatuur, In-house Catering, Kinderopvang, Live muziek, Presentatieapparatuur
 • Capaciteit
  10 - 120
 • 2-persoonskamer(s)
  8
 • meerpersoonskamer(s)
  9
 • Talen die wij spreken
  Engels, Nederlands

Contact

Hofplein 29
8911 HJ Leeuwaren
Friesland, Nederland
Tel: 0347 - 750 424
Fax:
KVK-nummer:Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker