Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf

    0347-750 449

Een unieke locatie voor een unieke dag

Aan de rand van de bruisende badplaats Noordwijk, op loopafstand van het strand, ligt het 4-sterren Hotel-Restaurant De Witte Raaf. Dit hotel biedt u alles voor uw complete bruiloft! U geeft elkaar het jawoord in één van onze sfeervolle zalen, waarna u tijdens uw receptie op ons ruime en gezellige terras uw gelukwensen kunt ontvangen.
Uw huwelijksdiner wordt in het gastronomische restaurant tot in de puntjes geregeld. Geniet van culinaire kunsten en tongstrelende gerechten in ons stijlvolle restaurant. Tijdens het diner heeft u uitzicht op de verlichte tuin en de beboste duinen.
Het feest op uw bruiloft in Noordwijk is niet compleet zonder een dansavond! Onze zalen kunnen worden uitgerust met prachtige dansvloeren en zijn groot genoeg om een ruim gezelschap aan avondgasten te ontvangen. Een DJ kan de muziek verzorgen terwijl u de openingsdans inzet en zal ervoor zorgen dat iedereen met de voetjes van de vloer gaat. In de tussentijd brengt ons personeel heerlijke hapjes en snacks rond, waarvan u de inhoud zelf kunt bepalen.
Met het strand en de zee op loopafstand, biedt Hotel-Restaurant De Witte Raaf een prachtig decor voor uw trouwreportage.
 

Fletcher Trouwkado, hèt starterspakket voor bruidsparen
Fletcher Hotels gaat iets unieks aanbieden aan bruidsparen die hun huwelijk vieren in één van de 14 officiële trouwlocaties van Fletcher Hotels: Het Fletcher Trouwkado.
Dit wordt een luxe box met kortingsvouchers en gadgets van landelijke en lokale ondernemers die met zorg geselecteerd zijn door Fletcher Hotels. Met dit unieke kado wordt het organiseren van uw huwelijk een stuk makkelijker!

Trouwspecialist
Bent u op zoek naar meer inspiratie of hulp? Ook dan biedt Fletcher Hotels precies wat u zoekt. Want naast uw vaste, professionele contactpersoon op locatie kunt u nu ook gebruik maken van de diensten van hun Trouwspecialist, Wendy Kloos Schrauwen. Zij staat voor u klaar voor al uw vragen en ideeën en kan u adviseren en inspireren over alle facetten van uw huwelijksdag. Maar zij is ook inzetbaar als weddingplanner, ceremoniemeester en styliste voor uw huwelijk. Voor meer informatie kunt u ons mailen via deze site.
 

Lees meer

Video's

Details

 • Locatie type
 • Officiele trouwlocatie
 • Receptie
 • Diner
 • Feest
 • Overnachten
 • Kenmerken
  Bos, Bruidssuite, Danszaal, Prieel, Strand, Toegang minder validen, Tuin, Water
 • Services
  Bediening, Decoratie, Exclusieve huur, Fotoreportage, Geluidsapparatuur, In-house Catering, Kinderopvang, Presentatieapparatuur
 • Capaciteit
  10 - 250
 • 1-persoonskamer(s)
  4
 • 2-persoonskamer(s)
  35
 • Talen die wij spreken
  Nederlands

Contact

Duinweg 117
2204 AT Noordwijk
Zuid-Holland, Nederland
Tel: 0347-750 449
Fax:
KVK-nummer:Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker