Landgoed Princess Hotel de Wipselberg

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Landgoed Princess Hotel de Wipselberg

    055 5062626

Romantisch trouwen op de Veluwe

Princess Hotel de Wipselberg is een prachtig landgoed hotel gelegen in de Veluwse bossen. Het landgoed bestaat uit een uitgestrekt gebied van groen en natuurlijk schoon.

Op de 12 hectare grond van het landgoed vindt u verscheidene faciliteiten zoals een binnenzwembad, sauna, Turks stoombad, zonnebank, tennisbanen en verschillende verassende locaties.

Vanwege de diversiteit aan locaties is er voor elke gelegenheid de perfecte locatie te vinden. Van een intiem en persoonlijk feest, een romantische huwelijksvoltrekking onder ons prieeltje tot aan een spetterend en exclusief feest.

Trouwen op de Wipselberg, Ja, ik wil!
Princess Hotel de Wipselberg is een officiële trouwlocatie en is daarom bij uitstek de geschikte locatie om elkaar het jawoord te geven. Trouwen op een unieke locatie, wie wil dat nou niet?

Restaurant Smaakmakers
Ons restaurant is gelegen op de Wipselberg in het oude landhuis. Vanwege zijn unieke historie heeft Restaurant Smaakmakers een romantische entourage, ideaal voor intieme recepties, uitgebreide en luxe diners en voor een gezellige borrel.

Het Chalet
Ons Chalet ligt midden op ons prachtige landgoed. Met haar prachtige kroonluchters en haar grote zaal is ze uitermate geschikt tot grote en spetterende feesten. In het Chalet zelf kan er een feest worden gehouden tot 150 personen. Daarnaast heeft het Chalet een eigen en groot privé terras welke met prachtige Pagode tenten gekoppeld kan worden aan de zaal zodat er een feest tot 250 personen kan worden gegeven. Bij het Chalet kunt u alle kanten op!

De Witte Bar
Gelegen in een prachtig dal vindt u onze Witte Bar. Met haar heerlijke openhaard en bar is ze uitermate geschikt voor een intieme borrel. Natuurlijk vindt de borrel met champagne toast na de romantische huwelijksvoltrekking plaats. Op het diepe terras in het dal vindt u het prachtige prieeltje waar u en uw partner elkaar in de echt kunnen verbinden.

De Engelse Pub
Onder het landhuis vindt u onze authentieke Engelse Pub. Met zijn unieke sfeer is deze locatie perfect voor een gezellige borrel met aansluitend een heerlijke barbecue op het terras. Ook voor vrijgezellenfeesten is dit ideaal, een eigen ‘kroegje’ om het vrijgezellenbestaan af te sluiten!

Ziet u uzelf hier al trouwen of bent u gewoon nieuwsgierig? Dan nodigen wij u van harte uit om Princess Hotel de Wipselberg te komen bezichtigen. Onze gastheer, Sven Kobus, staat graag voor u klaar!

Welkom bij Princess Hotel de Wipselberg!

Lees meer

Details

 • Locatie type
 • Officiele trouwlocatie
 • Receptie
 • Diner
 • Feest
 • Overnachten
 • Kenmerken
  Bos, Danszaal, Prieel, Tuin
 • Services
  Bediening, Decoratie, Exclusieve huur, Fotoreportage, Kinderopvang, Live muziek, Presentatieapparatuur
 • Capaciteit
  - - 300
 • 2-persoonskamer(s)
  90
 • Talen die wij spreken
  Nederlands

Contact

Wipselbergweg 30
7361 TK Beekbergen
Gelderland, Nederland
Tel: 055 5062626
Fax:
KVK-nummer: 34347752Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker