Lisiv Oprolbaar traphekje Lisiv Oprolbaar Traphekje – Kinderhekje – Hondenhek – Veiligheidshekje voor Baby en Kind – 130x89 cm - Wit

€ 49,99
   
Lisiv Oprolbaar traphekje Lisiv Oprolbaar Traphekje – Kinderhekje – Hondenhek – Veiligheidshekje voor Baby en Kind – 130x89 cm - Wit
Naar de webwinkel

Met het oprolbare traphek van Lisiv creëer je een veilig huis. Het stevige traphek sluit trappen of kamers af zodat deze niet bereikbaar zijn voor kinderen en honden. Het gebruiksvriendelijke design is met één hand te bedienen en is voorzien van een dubbele ontgrendeling. Het traphek is dus extra veilig, zodat je deze met een gerust hart kan gebruiken.

Extra veiligheid

Het traphek maakt gebruik van dubbele ontgrendeling, die heel eenvoudig geopend kan worden door volwassenen, maar niet geopend kan worden door kinderhandjes of hondenpootjes. Dit zorgt voor extra veiligheid waar elke ouder naar op zoek is.

Praktisch

Het stevige traphek kan gemakkelijk worden gemonteerd in deur- of trapopeningen en heeft een maximale breedte van 150 cm, waardoor deze ook geschikt is voor brede openingen. Het hekje is van hoge kwaliteit en zal na het uitrollen stevig op zijn plaats vergrendelen. Dankzij het oprolbare design heb je ook geen last van een vervelende drempel.

Oprolbaar

Het traphek kun je eenvoudig in- en uitrollen middels een draaiknop, dit is zo gemakkelijk dat het gewoon met één hand kan. Wanneer het hek niet gebruikt wordt, kan deze opgerold worden waarna het bijna geen plaats meer in beslag neemt. Zo zit het hekje niet in de weg wanneer het niet nodig is. Hierdoor is het ook een ideaal traphek voor bij opa en oma.

Pluspunten Lisiv traphekje

Eenvoudig oprollen

Stevig design

Duurzaam materiaal

Veilig: dubbele ontgrendeling

Ruimtebesparend

Geschikt als trap- en deurhekje

Deur/trapopeningen met een maximale breedte van 150 cm

Voldoet aan Europese norm NEN EN 1930: 2011

Het traphekje van Lisiv is een musthave voor elk huishouden met jonge kinderen of honden.

Wat krijg ik?

✔ 1x Traphekje
✔ 1x Bevestigingsmateriaal
✔ 1x Handleiding

Specificaties

✔ Maximale breedte: 150 cm
✔ Hoogte: 89 cm

Garantie 100% geld terug garantie. Heeft u vragen en of problemen met het product? Neem dan gerust contact op met ons en wij zullen u zo spoedig mogelijk helpen. Bestel vandaag nog!

.


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker