Baby grondbox, opvouwbaar babybox speelbox voor kinderen 3 maanden + (Kleurrijk, 12 paneel) Grondbox - Kruipbox - Speelbox - Playpen - Baby -

€ 269,99
   
Baby grondbox, opvouwbaar babybox speelbox  voor kinderen 3 maanden + (Kleurrijk, 12 paneel) Grondbox - Kruipbox - Speelbox - Playpen - Baby -
Naar de webwinkel
  • Baby grondbox, opvouwbaar babybox speelbox voor kinderen 3 maanden + (Kleurrijk, 12 paneel) Grondbox - Kruipbox - Speelbox - Playpen - Baby -
  • Veiligheidsmateriaal】Onze baby grondbox is gemaakt van veilige en milieuvriendelijke materialen. HDPE van uitstekende kwaliteit is niet giftig, geurloos en bevat geen BPA, wat uw kinderen toestaat om het vol vertrouwen te gebruiken.
  • 【Veiligheidsslot & anti-slip ontwerp】Scharnierende deur met veiligheidsslot kan uw baby in de speelbox houden. De grondbox is ontworpen met anti-slip siliconen basis, die niet gemakkelijk te schudden en kantelen is. Bovendien is de box uitgerust met extra zuignappen om de vloer stevig vast te pakken voor meer stabiliteit.
  • 【Verstelbare vorm en grote dekking】Door het aantal panelen te verhogen of te verlagen, kan de grondbox naar wens in verschillende vormen worden ingesteld, zoals rond, rechthoekig of zeshoekig. De 12 panelen bieden genoeg ruimte voor de baby om te leren lopen en zelfs voor ouders en baby om samen te spelen.
  • 【Puzzelspel paneel & bevrijd de handen van de ouders】Het spelpaneel heeft draaiende ballen, een telraam en een klinkend pentagram, die nuttig zijn om het cognitieve vermogen en de sportvaardigheden van de baby te oefenen. Terwijl kinderen de ruimte krijgen om zelfstandig te ontdekken, hebben ouders ook tijd om het huishouden te doen, uit te rusten en te werken.
  • 【Gemakkelijk te installeren en op te vouwen】Onze speelbox kan snel in elkaar worden gezet zonder extra gereedschap en kan eenvoudig worden vastgezet door de knop aan te draaien. Bovendien is het opvouwbare ontwerp van het grondbox handig voor opslag en kan het in elke hoek van het huis of in de auto worden geplaatst.
.
Merk: UA Meubel
EAN: 7434228350372
Kleur: Kleurrijk
Materiaal: Kunststof


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker