KLUZOO Dagplanner – 72 Magnetische Kaarten Meisje-Pictogrammen voor Planbord met Activiteiten en Taken – Zindelijkheidstraining – Beloningssysteem – Montessori Speelgoed - Zindelijkheid - Potjestraini

36,90
   
Populair product
KLUZOO Dagplanner – 72 Magnetische Kaarten Meisje-Pictogrammen voor Planbord met Activiteiten en Taken – Zindelijkheidstraining – Beloningssysteem – Montessori Speelgoed - Zindelijkheid - Potjestraini
Naar de webwinkel

Wat gaan we vandaag doen? Wie komt er vandaag oppassen? Moet ik vandaag in bad? Kleintjes hebben vaak weinig besef van tijd en zijn nog niet de beste planners. Toch vinden zij het fijn om te weten waar ze aan toe zijn gedurende dag. Tijd voor een leerzame en bewezen oplossing! Met 72 magnetische kaarten van KLUZOO breng je op leuke en visuele wijze structuur in jouw kleintje zijn/haar dag.

In de volwassen wereld is planning en structuur erg belangrijk. Ook al is het voor jouw kleintje nog niet zo ver, je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het aanleren van plannen en zelfstandigheid. Met 72 magnetische kaarten van KLUZOO geef je jouw kleintje de mogelijkheid om zelf zijn/haar dag in te delen met taken die gebeuren moeten. Dit zorgt voor zelfvertrouwen, motivatie om taken voor elkaar te krijgen en natuurlijk voor gezellige momenten samen!

Waarom de dagplanner van KLUZOO dé oplossing is om jouw kleintje te leren plannen

Leuk & leerzaam - met de dagplanner van KLUZOO maak je van elke terugkerende taak een leuk spel. Dit motiveert jouw kleintje niet alleen om deze taken af te kruisen, ook leer je hem/haar haar op een leuke manier structuur aan te brengen gedurende de dag!

Geeft meer zelfvertrouwen - doordat je jouw kleintje laat meebeslissen in “belangrijke taken” geef je jouw kleintje meer zelfvertrouwen en het gevoel dat je vertrouwen hebt in jouw kleintje. Daarnaast creëert je kleintje onbewust een gevoel van verantwoordelijkheid omdat hij/zij zelf verantwoordelijk is dat de taken gedaan worden.

Visueel om meer te onthouden - veel mensen zijn visueel ingesteld en we kennen het allemaal: één beeld zegt meer dan duizend woorden. Dankzij de leuke en kleurrijk uitziende kaartjes blijft de taak beter hangen en is de boodschap beter te begrijpen! 67 verschillende kaartjes en 5 blanco's zorgen ervoor dat elke dagtaak in te plannen is.

Maak de zindelijkheidstraining leuk - Plaats zindelijkheid kaarten ook in de planning.
Dit motiveert je kindje en houdt het leuk om het potje te gebruiken.

Beloon je kleintje- niets is leuker dan een complimentje krijgen wanneer je iets goed gedaan hebt. Zo ook voor jouw kleintje. Doordat de dagplanner van KLUZOO beschikt over leuke bonuskaarten is het nu nog eenvoudiger je kleintje te belonen wanneer een taak gedaan is! Zo blijft het niet bij een taak, maar wordt het een routine. Voel jij je al gemotiveerd? Wij wel :-).


Hoe de planner jou en jouw kind helpt:

Met behulp van 67 kleurrijke en 5 blanco kaarten kan jij samen met je kind spelen en bespreken welke activiteiten er vandaag (of de volgende dag) gaan plaatsvinden.
Plaats de magnetische kaarten op de frigo of magneetbord.
Begin met een klein aantal kaarteLogin met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker