Bellenblaas harten staafje - 24 st

€ 12,95
    Naar de webwinkel

We kunnen spannend doen over de laatste trends, maar bellenblaas tijdens je bruiloft is inmiddels een ingeburgerde must geworden. Waar we vroeger graag met rijst gooiden, wil de gemeente dit nu best toestaan als we bereid zijn achteraf de rekening willen betalen voor het verwijderen van de rijst. Het trekt ratten aan, duiven kunnen er dood aan gaan, toestanden waar je niet op zit te wachten. En dus is daar: bellenblaas voor je bruiloft!

Zeg nou zelf, wat heb je liever? Een paar romantische bellen of een kilo rijst om je oren? Veel bruiden maken zich zorgen over vlekken. Helemaal garantie dat het geen enkele vlek zal geven, kunnen we niet geven. Dat hangt samen met zoveel factoren, voor meer informatie lees ons blog hierover

Kinderen vinden het leuk, volwassenen stiekem ook. Je kunt ze tevens gebruiken als bedankje! Lintje met een kaartje eraan, mooi opgemaakt in een mandje met wat tule of wit satijn, helemaal klaar!

Een staafje is ongeveer 9 cm lang met aan de bovenkant een witte schroefdop met een hartje er bovenop. Aan deze schroefdop zit een staafje met drie gaatjes waardoor je een wolkje van kleinere belletjes blaast! Drie keer meer belletjes, ziet er fantastisch uit! (zowel op de dag van de bruiloft zelf, als op de foto's) Uiteraard zijn de staafjes ook al gevuld met vloeistof.

Deze bellenblaas wordt geleverd in een verpakking van 24 stuks.

(mandje op foto wordt NIET meegeleverd)Bellenblaas. Bedankjes.
Naar de webwinkel


Gerelateerde producten

€ 59,95
Bekijk alle decoraties in de trouwshop

Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker