Sportief Paaldansen Rotterdam workshop

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Sportief Paaldansen Rotterdam workshop

    085-0220069

Workshop paaldansen

Paaldansworkshop

Binnenkort een vrijgezellenfeest of personeelsuitje? Of wil je gewoon gezellig met je vrienden of vriendinnen in de paal hangen? Onze paaldansworkshops zijn gegarandeerd een succes! Uiteraard zijn zowel mannen als vrouwen van harte welkom om gezellig mee te doen. 

Soorten workshops
Sportief Paaldansen biedt een grote diversiteit aan paaldansworkshops. Zo kun je bij ons terecht voor een sportieve workshop maar ook voor een sexy of enorm komische workshop! Wat voor workshop je ook kiest, we garanderen je een geweldige ervaring die je niet snel zal vergeten! 

Twerk & Pole workshop
Twerken is hot, paaldansen is cool. Leer de technieken van het twerken en paaldansen tijdens de Twerk & Pole workshop. Je leert een gave choreo waarin beide danstechnieken zijn verwerkt. Uiteraard wordt het niveau van deze choreo op jullie groep afgestemd. De volgende keer dat jij in een club met danspaal bent, kun jij je show geven!

Crazy Pole workshop
Gieren en brullen bij de Crazy Pole workshop. Lekker gek doen en jezelf uitleven in de paal. Leer gave paaldansmoves en train je buikspieren door het lachen en het paaldansen. Aan het einde van de workshop hebben jullie een onvergetelijke geweldige choreo geleerd waarin alle trucs verwerkt zijn die jullie tijdens de workshop hebben gedaan. 

Sexy Pole workshop
Neem je hakken mee en leer een super sexy choreo! Bij Sexy Pole leer je hoe je sierlijk kunt bewegen, je leert sensuele paaldansmoves en sexy floorwork. Aan het einde van de workshop kunnen jullie deze sexy moves showen in een hele mooie choreo. 

Regular Pole workshop
Bij deze workshop leer je echt sportief paaldansen. We starten met een fijne warming up en hierna leer je vele sierlijke paaldansmoves. Van draaien tot op de kop hangen in de paal, je leert het allemaal!

Hoe ziet een paaldansworkshop eruit?
We beginnen de workshop met een korte gezellige warming-up. Zodra jullie lekker warm zijn gaan we aan het echte werk beginnen. Paaldansen!Je leert verschillende paaldansmoves, die we jullie uiteraard eerst goed uitleggen en voordoen. Hierna kunnen jullie de paaldansmove oefenen en zodra jullie de oefening onder de knie hebben leren we jullie weer een nieuwe paaldansmove. Altijd al een keer ondersteboven in de paal willen hangen? Dat mag natuurlijk ook! Tijdens de gehele workshop zal de instructrice jullie paaldansniveau in de gaten houden en passende oefeningen geven zodat het voor iedereen leuk is! De workshop wordt afgesloten met een mooie demo van de instructrice en daarna doen jullie een heerlijke cooling down. Kortom, wij zullen ons best doen om aan al jullie wensen tegemoet te komen, want de workshop moet een hele bijzondere en onvergetelijke ervaring worden!

Waar worden de workshops gegeven?

We geven workshops in Amsterdam, Breda, Den Bosch, Den Haag, Rotterdam, Tilburg, Kampen, s'Gavenmoer, Eindhoven, Halsteren, Utrecht en Roosendaal. Iedere workshop die we op eigen locatie verzorgen, wordt gegeven met minimaal twee palen. Wil je een workshop op een andere locatie? Ook dat kan natuurlijk. We kunnen op bijna elke locatie een paal neerzetten! Natuurlijk doen we dat in overleg. Mail of bel ons dan.

Een workshop boeken
Wil je de workshop boeken? Maak dan gatis en vrijblijvend een account aan op onze website. Vanuit je account ga je naar het tabblad 'Mijn workshops' en klik daar op ‘Nieuwe aanvraag’. Hier vul je alle gegevens in van de workshop die jij graag wilt. Nadat wij de aanvraag hebben ontvangen krijg je een bevestigingsmail. Een workshop is pas definitief als de aanbetaling is voldaan, daarvoor zit je dus nog nergens aan vast. 

Indien je nog vragen hebt mag je ons altijd even mailen of bellen.

Met sportieve groet,

Het team van Sportief Paaldansen

Lees meer

Video's

Tarieven

  • Totaalprijs vanaf
    EUR 199

Openingstijden en contact

maandag
Altijd open
dinsdag
Altijd open
woensdag
Altijd open
donderdag
Altijd open
vrijdag
Altijd open
zaterdag
Altijd open
zondag
Altijd open

pompenburg 634
3011ax Rotterdam
Zuid-Holland, Nederland
Tel: 085-0220069
Fax:
KVK-nummer: 30188852Locatie


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker