Beauty Instituut Damsigt

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Beauty Instituut Damsigt

    070-3865526

Het instituut voor een afspraak met jezelf

Ons instituut beschikt over vier ruime lichte schoonheidssalons, waarvan één met doucheruimte voor lichaams-behandelingen. Alle salons zijn natuurlijk voorzien van professionele apparatuur.
Beauty Instituut Damsigt staat onder leiding van Henny Velthuijsen die inmiddels al 35 jaar in dit mooie vak werkzaam is.
Ons instituut is aangesloten bij de branche-organisaties ANBOS en ProVoet. Alle medewerksters zijn opgeleid volgens de normen van deze organisaties en daarnaast meestal nog extra gespecialiseerd in: Laserontharen, Elektrisch ontharen, het zetten van Permanente Make-up, maar ook het verwijderen van Tattoos, Pigmentvlekken en Permanente Make-up. Ook zijn alle schoonheidsspecialistes gediplomeerd pedicure en in het bezit van een diabetes aantekening. Wij werken met de producten van Sothys, Neoderma en Louis Widmer.
Onze behandelingen zijn zeer divers en specifiek gericht op uw huidtype en de toestand van uw huid op het moment van de behandeling. De producten die wij gebruiken passen we hierop aan. We adviseren u graag bij de keuze van uw behandeling.Samen met deze mooie producten staat ons team garant voor aandacht en kwaliteit in een ontspannen sfeer, waardoor u zich bij ons op uw gemak zult voelen.

Onze lijfspreuk luidt niet voor niets:   'Damsigt' het instituut voor een afspraak met jezelf!

Wij verwelkomen u graag in één van onze salons.

 

Lees meer

Contact

Oosteinde 365
2272AG Voorburg
Zuid-Holland, Nederland
Tel: 070-3865526
Fax:
KVK-nummer: 27035041Locatie


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker