Ceez Skin Care

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Ceez Skin Care

    071 5149988

Professionals in huidverbetering en ontharen

Huidverbetering:

Het doel van de 6 gediplomeerde huidverzorgingspecialistes van Ceez Skin care is een effectieve verzorging van uw huid die resulteert in een verbetering van uw huidconditie. De producten van Dermalogica, het rode LED licht van de Omnilux lamp en de opleiding en ervaring van de specialistes zullen hierbij helpen. Bij uw eerste bezoek aan ons vragen wij u een kwartier eerder aanwezig te zijn. U vult dan een vragenlijst in met vragen omtrent uw gezondheid en huidconditie. Daarna gaat u met de specialiste mee en zij beoordeelt dan in overleg met u wat de juiste aanpak zal zijn om huidverbetering te realiseren en vroegtijdige huidveroudering te voorkomen. Problemen als acné, rosacea, pigmentatie en voortijdige huidveroudering zijn voor ons een uitdaging.

De producten van Dermalogica kunt u ook bestellen via onze www.gezondehuidwinkel.nl

Specialisten in ontharen:

Ook ontharen wij al sinds 2002! Wij verwijderen overbeharing duurzaam op een effectieve, snelle en vrijwel pijnloze methode met het Ellipse-systeem. Hiermee hebben wij al meer dan 2,5 miljoen IPL flitsen ervaring met als gevolg heel veel tevreden klanten. Duurzaam ontharen is niet simpel uit te leggen. Altijd zal een intake gesprek plaats vinden. Dan wordt bepaald of het bij u mogelijk is, dit is o.a. afhankelijk van haarkleur, haardikte, huidskleur en bijvoorbeeld medicijngebruik. Ook zullen de kosten worden bepaald, dit is afhankelijk van de grote van het te behandelen oppervlak. Overbeharing in het gelaat? Informeer bij uw ziektekostenverzekeraar of deze de behandeling in het gelaat vergoed. Is duurzaam ontharen bij u niet mogelijk, wij ontharen ook met hars of suiker.

Massage:

U kunt bij ons terecht voor de klassieke rug, schouder en nek massage. Wij houden niet zo van strelen, dus u kunt een pittige massage verwachten. Of een Indian Head massage: deze start tussen de schouderbladen en dan met stevige en zachte druk, met rustige en vlotte bewegingen raakt de hoofdhuid weer los van de schedel. Bindweefselmassage: geen ontspannende massage maar één om huidverslapping tegen te gaan. Voor een goed en blijvend resultaat adviseren wij u deze behandeling regelmatig te plannen.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.

 

Lees meer

Openingstijden en contact

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
Gesloten

Vrijheidslaan 55
2321 JR Leiden
Zuid-Holland, Nederland
Tel: 071 5149988
Fax:
KVK-nummer: 28066120Locatie


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker