Katinka Jarabik Visagie

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Katinka Jarabik Visagie

    06-48031929

Ik ben een freelance ervaren visagiste/styliste uit Limburg die gespecialiseerd is in bruidsmake-up en feestmake-up.

Ik werk met hoogwaardige exclusieve make-up waardoor jouw bruidsmake-up en feestmake-up van hoge kwaliteit zal zijn. Ik werk hoofdzakelijk met de merken Blasco en Yaby; dit is hoog gepigmenteerde make-up en met houdbaarheidsproducten zodat je make-up de gehele dag goed blijft zitten, niet gaat uitlopen, enz.

Bij een bruidsmake-up hoort een proefmake-up waarbij ik ruim de aandacht voor mijn klanten uittrek, zodat wensen en mogelijkheden optimaal op elkaar afgestemd zullen worden. Naast de bruid kan ik ook andere belangrijke bruiloftsgasten opmaken. Een goede, professionele make-up maakt het totaalplaatje compleet en het maakt bovendien de foto's nog mooier; ook werk ik met diverse goede bruidsfotografen samen. Naast bruidsmake-up en feesmake-up verzorg ik ook metamorfoses, naturel, beauty en extreem make-up, maar ook styling advies (kleur, stijl en imagoadvies).

Ik ben ook te boeken als visagiste bij fotoshoots in samenwerking met mijn vaste fotografen met wie ik reeds een lange tijd een goed, hecht team vorm.

Lees meer

Contact

Haagstraat 14
6133VS Sittard
Limburg, Nederland
Tel: 06-48031929
Fax:
KVK-nummer: 14102073Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker