MarcCosmetic
MarcCosmetic

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

MarcCosmetic

    06-50245264

Ons bedrijf is MarcCosmetic.
Wij zijn visagist & haarstylist van beroep. Wij helpen je graag bij het kiezen van jouw persoonlijke stijl, en dan met name in de manier waarop jij je opmaakt en je haar draagt.
Ieder mens is anders, ook al lijken we erg veel op elkaar. Ieder type huid, kleur haar of ogen, zelfs de vorm van het gezicht, maakt de ene mens uniek ten opzichte van de andere. De één is gebaat bij een natuurlijke uitstraling, terwijl de ander behoefte heeft aan wat zwaardere accenten, die daardoor net het onderscheid maken tussen gewoon en geweldig. Iedereen, jong of ouder, is gebaat bij een juiste behandeling op het gebied van make-up & haar.
Op zo’n mooie dag als je trouwdag, kunnen wij de zorgen uit handen nemen door de make-up aan te brengen en het kapsel te verzorgen, zodat je er de hele dag tiptop uitziet. En dat is belangrijk omdat er op je trouwdag heel wat foto’s gemaakt worden waar jij, je partner en anderen nog vaak naar zullen kijken. Met MarcCosmetic heb je geen zorgen meer of je er op je trouwdag wel mooi uitziet. Wij komen iets eerder en zijn voordat het feest begint alweer weg. Een ander voordeel is dat wij ( met uitzondering van lipstick en haaraccessoires) alle producten bij ons hebben en je die niet zelf hoeft te kopen.  
Je zult dan zeker op één van de belangrijkste dagen van jouw leven een uitstraling hebben waar je nog lang met plezier op terug kunt kijken.

Lees meer

Contact


Zuid-Holland, Nederland
Tel: 06-50245264
Fax:
KVK-nummer: 24189701Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker