Margot Smits Make-up en Grime

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Margot Smits Make-up en Grime

    06-47058693

make-up en grime voor elk gezicht

Een bruiloft is een spannende gebeurtenis. Voor het bruidspaar, de familie en getuigen een dag waarop alles tot in de puntjes verzorgd moet zijn; zo ook de make-up.Tijdens een proefmake-up wordt naar uw persoonlijke wensen en uitgangspunten een passende make-up aangebracht. Ook kunnen wimpers en wenkbrauwen worden geverfd. Daarnaast worden uw wenkbrauwen vakkundig gemodelleerd. Indien gewenst wordt ook uw haar professioneel gestyled.

Vanzelfsprekend wordt de make-up op de trouwdag bij de bruid thuis verzorgd. Dat is wel zo gemakkelijk en geruststellend. Binnen de gemeente Lansingerland worden hiervoor geen reiskosten in rekening gebracht.Ook familieleden, getuigen en/of vrienden kunnen op de trouwdag zelf opgemaakt worden bij de bruid thuis. Hiervoor geldt een speciaal tarief. Een proefmake-up is niet nodig (mag natuurlijk wel!).

Make-up voor feesten, zakelijke presentaties of andere gelegenheden wordt ook op maat gemaakt. Een proefmake-up is niet persé nodig, maar als speciale produkten besteld moeten worden is het prettig eerder langs te komen. In alle andere gevallen is een afspraak maken genoeg om er de hele dag, avond òf nacht stralend uit te zien!

Lees meer

Tarieven

  • Totaalprijs vanaf
    EUR 135

Contact

Donjon 5
2652HH Berkel en rodenrijs
Zuid-Holland, Nederland
Tel: 06-47058693
Fax:
KVK-nummer: 27291619Locatie


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker