The BeautySpot Schoonheidssalon

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

The BeautySpot Schoonheidssalon

    06-36218827

Uw Specialist in Huidverzorging

Wie is Eric en waarom The BeautySpot Schoonheidssalon, een nadere kennismaking

The BeautySpot schoonheidssalon is opgericht door Eric Uppelschoten. Graag vertellen we u iets meer over de achtergrond van Eric en de BeautySpot.

Eric is vanaf jongs af aan geïnteresseerd geweest in huidverzorging. Doordat hij zelf een slechte huid had (geregeld last van acné) kwam hij al op relatief vroege leeftijd zelf in aanraking met een schoonheidsspecialist. Mede door diverse kruidenbehandelingen was er al snel zichtbaar resultaat. Op dat moment is het idee ontstaan om hier op latere leeftijd zelf iets in te willen betekenen richting anderen. Het idee van The BeautySpot was geboren…

Eric heeft met goed gevolg de opleidingen in uiterlijke verzorging afgerond, heeft een uitgebreide ervaring opgedaan bij diverse schoonheidsinstituten en heeft mede door deze verschillende ervaringen een duidelijk beeld van wat hij belangrijk vindt in zijn behandelingen.

Één van de uitgangspunten van zijn bedrijf is het, in alle eerlijkheid en niet gehinderd door enige productafhankelijkheid, geven van huidverbeterende adviezen. Belangrijk daarbij is dat u zich hier goed bij voelt.

Eric streeft ernaar om u op een natuurlijke manier er goed uit te laten zien. Uiterlijk mag geen obsessie worden, u bent wie u bent, inclusief uw eventuele rimpels. Door deze uiterlijke ongemakken, in overeenstemming met uw wensen, te vertragen of te vervagen, blijft uw gezicht er verzorgd en gezond uitzien. Dit kan allemaal zonder chemische toepassingen, zoals onder andere botox.

Verder heeft Eric zich gespecialiseerd in diverse soorten massage. Denk hierbij onder andere aan diverse soorten gezichtsmassage, hals, nek en decolleté massage en lymfe massage en bindweefsel massage. Massages die ontspannend maar ook huidverbeterend kunnen werken. Door de combinatie van uiterlijke verzorging en één van bovengenoemde massages is Eric onderscheidend in zijn vakgebied. En blijft daarin steeds zoeken en testen naar nieuwe dingen. De nieuwste ontwikkelingen kunt u op deze site lezen.

Lees meer

Contact

Zonnelaan 17
1217NE Hilversum
Noord-Holland, Nederland
Tel: 06-36218827
Fax:
KVK-nummer: 32129419Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker