Tanning Studio 33

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Tanning Studio 33

    0610182123

Veilig bruin in 5 minuten zonder zon of zonnebank

Veilig bruin in 5 minuten zonder zon of zonnebank!   Tevens kunt u bij ons terecht om uw tanden te laten bleken; binnen 1 uur een stralende lach met prachtige witte tanden!

Iedereen voelt zich beter met een beetje kleur, maar we zijn ons ook bewust van de gevaren indien men zich te lang blootsteld aan de zon.

Bij langdurige blootstelling van de zon kunnen de schadelijke UV stralen vroegtijdige huidveroudering en pigmentatie veroorzaken, ook is huidkanker een veel voorkomend feit.

Tanning is ontstaan in de zoektocht naar alternatieven voor de zon, zonnebank en zelfbruiners (die vaak strepen en vlekken achterlaten).

(Airbrush) tanning geeft u een natuurlijke bruine kleur zonder dat u blootgesteld wordt aan UV stralen. De tanning die d.m.v. verneveling op de huid wordt aangebracht bestaat voornamelijk uit DHA (Dihydroxyacetone = kleurloze suikeroplossing).

Deze natuulijk voorkomende suiker is hét actieve ingredient in praktisch alle zonvrije bruiningsmiddelen. DHA is sinds 1930 door de FDA (Food and Drug administration) officieel goedgekeurd. De DHA reageert op de eigen aminozuren van de huid en zorgt voor een gezonde en natuurlijke teint.

Het tanning proces verkleurt de dode huidcellen die op uw lichaam zitten. De tanning vloeistof die op uw lichaam wordt verneveld moet door de dode huidcellen worden opgenomen, daarom is het van groot belang dat deze dode huidcellen zo droog mogelijk zijn.

Lees meer

Video's

Contact

Middenweg 600
1704 BS Heerhugowaard
Noord-Holland, Nederland
Tel: 0610182123
Fax:
KVK-nummer: 37141293Ervaringen

Schrijf een ervaring
Ervaringen met Tanning Studio 33 Waardering 10 van maximaal 10 op basis van 1 ervaringen.

Locatie


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker