Anja Marra Centrum voor Huidverbetering

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Anja Marra Centrum voor Huidverbetering

    0512-583518

Gave huid

Anja Marra is huidspecialist en eigenaresse van het gelijknamige centrum voor huidverbetering. Zij heeft enorm veel knowhow opgebouwd op het gebied van huidverzorging en huidverbetering. Na diverse studies op haar vakgebied en vele jaren praktijkervaring beschikt zij over zeer veel expertise op het gebied van huidbehandelingen. Haar behandelingen gaan een stap verder dan die van de reguliere schoonheidsspecialiste.

Deskundig en doeltreffend
U bent aan het juiste adres voor huidverbetering op het gebied van huidverjonging (anti-aging), het behandelen van acne, pigmentvlekken (hyperpigmentatie), littekens en rosacea. U wordt tijdens het deskundige en doeltreffende behandelingstraject met zorg en aandacht begeleid.

Persoonlijk
De werkwijze is persoonlijk en de behandelingen zijn altijd afgestemd op uw huidconditie. Daarom wil Anja graag eerst persoonlijk kennismaken en uw huid analyseren.

Haar signatuur is naast haar grote vakkennis vooral de persoonlijke benadering van haar clienten. Het grote gemak waarmee zij met mensen omgaat zorgt ervoor dat clienten zich snel thuis voelen. Zij onderscheidt zich door de behandelplannen en de samenstelling van producten helemaal op uw persoonlijke behoefte af te stemmen. In een persoonlijke analyse wordt alles met u besproken.

Ook op het gebied van anti-aging is Anja Marra baanbrekend. Zij gaat alleen voor de hoogste kwaliteit en heeft sinds een aantal jaar een samenwerkingsverband met cosmetisch arts Dr. Robin Ernsting. Hij houdt zich voornamelijk bezig met het behandelen met biologisch afbreekbare injectables.

Aarzel niet en bel of stuur een e-mail, een mooie huid is ook voor u weggelegd.

Anja Marra is aangesloten bij de Anbos; Algemene Nederlandse Branche Organisatie Schoonheidsverzorging.

Anja Marra - Centrum voor Huidverbetering bevindt zich in het pand van Tandkliniek Tiktak.

Lees meer

Contact

Eikesingel 9
9203NW Drachten
Friesland, Nederland
Tel: 0512-583518
Fax:
KVK-nummer: 01122199Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker