Bruidswerkspecialist

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Bruidswerkspecialist

    010-4426592

Wij hanteren de laagste prijzen van de regio

Bruidswerkspecialist is de meest informatie en gespecialiseerde bruidswerk bloemist van de regio Rijnmond

Wij hanteren de meest aantrekkelijke prijzen van de regio Rotterdam en zijn gevestigd nabij winkelcentrum Alexandrium in Capelle a/d IJssel.

Wij verzorgen bruidsboeketten, corsages, alle vormen autostukken, kerkversieringen, trouwzaaldecoraties, bijzonder bruidswerk, zijde bruidswerk en heel veel meer. Ook kunt u bij ons terecht voor de bloemen voor het bruidsmeisje, het bruidsjonkertje, of een homo of hindoe huwelijk. Wij verzorgen al uw bruidswerk op locatie en kunnen desgewens ook uw bruidsboeket bezorgen.

Bruidwerk is bij ons heel erg goed betaalbaar en wij laten zien dat service, kwaliteit en ervaring niet vanzelfsprekend meer hoeft te kosten. Wij maken als ons bruidswerk zelf. U kunt geheel vrijblijvend langs komen en even gaan zitten om de boeken en werken in te kijken onder het genot van een kopje koffie of thee. En bij ons is vrijblijvend ook echt vrijblijvend, wij dringen u namelijk ons werk niet op. U moet zich er goed bij voelen, dus wilt u nog even verder kijken of vergelijken dan snapen wij dat helemaal. Uiteraard hopen wij wel dat u ons het vertrouwen geeft een mooi bruidsboeket voor u te maken. U heeft bij ons al een heel mooi afgewerkt handgebonden bruidsboeket vanaf € 35,00. Een boeket dat bij andere bloemisten als snel veel meer kost. 

Wij hebben een mooie ontvangstruimte waar wij u in alle rust kunnen informeren of waar u zelf ons werk in kan komen kijken. Bij ons bent u altijdt welkom, ook zonder afspraak. Alleen op zaterdag verzoeken wij u om een afspraak te maken ivm de drukte in de winkel.

Komt u ook geheel vrijblijvend langs? Neem eens een kijkje op de meest informatieve bruidsbloemen website van Nederland. Daar vind u ook een hele uitgebreide lijst met vanaf prijzen en mogelijkheden.

Lees meer

Tarieven

  • Totaalprijs vanaf
    EUR 35

Contact

Kleine Inez erf 9
2907 BD Capelle aan den ijssel
Zuid-Holland, Nederland
Tel: 010-4426592
Fax: 010-4426592
KVK-nummer: 24492756Locatie


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker