Irene van Kessel Fotografie

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Irene van Kessel Fotografie

    06-53422921

Uw bruidsfotografie betaalbaar en bijzonder

Ervaren en professionele fotograaf uit Den Haag die vol enthousiasme en betrokkenheid uw portret, reportage of bruiloft zo mooi mogelijk vastlegt!

Mijn streven is altijd om een zo mooi, spontaan, eigentijds en kunstzinnig mogelijke fotoserie af te leveren. Of het nu gaat om portretten, een bruidsreportage of het vastleggen van een evenement.

Belangrijke momenten en emoties vormen in mijn foto's een rode draad.
Ik probeer optimaal voorbereid te zijn door de locaties te verkennen en met topfotoapparatuur en backup fotoapparatuur te werken.
 

De Dag Zelf
Ruim op tijd ben ik in gepaste kleding aanwezig om de situatie fotografisch goed te bekijken. Ik werk als een fly on the wall: ik ben natuurlijk wel aanwezig, maar jullie en de gasten zullen me nauwelijks opmerken. Terwijl jullie druk zijn en genieten, let ik op de mooie momenten, unieke eigenschappen van jullie én van de gasten. Humor, snelheid, oog voor detail en emotie. Dat typeert mijn reportages. De spanning op de gezichten van ouders, de tante die een traantje wegpinkt, de vriend met een trots gezicht op de derde rij; ik registreer het allemaal.

Professionele apparatuur
Ik werk met 2 camera's - de Canon 5d  (full frame) - en met 4 professionele, lichtgevoelige lenzen, van groothoek tot telelens van de hoogste kwaliteit. Mijn favoriete lens is de 50 mm, met diafragma 1.8 (ideaal voor donkere situaties) en de 70-200 met diafragma 2.8 (fijn om van een afstandje iedereen te kunnen fotograferen met weinig licht). Dan heb ik nog een reflectiescherm bij me, flitsers en een lichtparaplu. Ik gebruik zoveel mogelijk bestaand licht, óók in het stadhuis/de kerk/café. Dat is vaak veel sfeervoller. Maar ik schuw zeker niet van mooi ingeflitste foto's, vooral buiten is dat prachtig. Met tegenlicht, of juist onder een grijs wolkendek. Elk weertype heeft zijn voordelen en unieke eigenschappen.

Ongedwongen en spontaan
Ook in de fotoshoot, de trouwreportage op locatie, houd ik van een ongedwongen reportagesfeer. Uiteraard let ik als expert op de mooiste lichtval en de beste plekken voor mooie portretten, maar de fotoshoot is vooral een reportage die ontstaat met jullie inbreng. Ik ben de regisseur en expert en begeleid jullie door de fotoshoot voor een heel eigen resultaat. Het mooie is: elk bruidspaar heeft unieke eigenschappen en een aparte band. Mede door mijn aanpak komt precies die originaliteit vanzelf naar voren.

Snelle levering
Na de trouwerij heb ik een paar dagen nodig om een mooie selectie van jullie dag te maken. Ik beoordeel en bewerk beelden op kleur, contrast, storende elementen, het kader. Binnen uiterlijk twee weken na de trouwdag staat de reportage online op een privé-pagina van www.irenevankessel.nl. Zo hebben jullie en vrienden & familie alvast een voorproefje! Afhankelijk van de keuze voor album of beelden op dvd, hebben jullie binnen 4 weken ( dvd ) tot 12 weken ( album ) alles in huis.

Geen dure nabestellingen
Nabestellingen hebben jullie zelf in de hand. Mochten jullie advies hebben voor jullie uitvergrotingen of nabestellingen, dan kan ik jullie een paar tips geven. Ik ken een aantal goede vaklabs die goed betaalbaar zijn, printen op mooi matpapier (glans kan ook) en snel leveren.

Sfeervol                                                                                                                                                                                                                                De reportages die ik maak, laten zich het beste omschrijven als ongedwongen, creatief en sfeervol. Naast het bruidspaar besteed ik veel aandacht aan de gasten, het eten, de cadeaus en de locatie. Al deze foto's moeten samen het verhaal van de dag vertellen.

Het trouwalbum
Een trouwalbum is heel persoonlijk, iedereen heeft een andere smaak. De een wil afgedrukte foto's zelf inplakken, een ander wil er graag een geprint/gedrukt boek van maken. Natuurlijk is het ook mogelijk tegen een meerprijs dat wij samen een boek samenstellen.

Alle bewerkte digitale foto's
Nadat de foto's zijn gemaakt, ga ik direct aan de slag met het selecteren en bewerken van de foto's. Afhankelijk van jullie wensen zal ik alle foto's van hoge kwaliteit ( jpg hoogste resolutie ) aanleveren. Maar ik zet ze ook in lage resolutie in een speciaal voor jullie aangemaakte beveiligde map op mijn website. Bovendien kunnen jullie er ook voor kiezen om de foto’s in een album te ontvangen met DVD erbij. Als jullie andere wensen hebben, hoor ik dat natuurlijk ook graag. Op de foto's berusten geen restricties, rechten, plichten of voorwaarden ( rechtenvrij ). 

Kennismaken
Als jullie na het bekijken van mijn website interesse hebben, kunnen jullie een afspraak maken om kennis te maken. Persoonlijk contact is heel belangrijk en een goed resultaat staat of valt met een goede verstandhouding op basis van wederzijds vertrouwen. Als fotografe ben ik op jullie grote dag dicht bij jullie in de buurt en maak veel foto's van jullie. Als er een 'klik' is tussen het bruidspaar en de fotograaf, dan zie je dat ook terug in het eindresultaat.

Lees meer

Tarieven

  • Uurtarief
    EUR 65

Contact

Rode Leeuwstraat 40 - 46
2512 EV Den haag
Zuid-Holland, Nederland
Tel: 06-53422921
Fax:
KVK-nummer: 54193990Locatie


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker