Say Mozzarella

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Say Mozzarella

   

Twee fotografen voor de mooiste trouwreportages

Say Mozzarella bestaat uit Leontien en Clark. Al vijf jaar verliefd tot over onze oren, bevangen door fotografie en gek op onze mopshond Ozzy. We zijn gepassioneerd in het vastleggen van mooie en uitzonderlijke momenten. En doordat we met z’n tweeën fotograferen missen we tijdens een bruiloft geen moment. We houden van puur, onbevangen, details, romantiek, emotie, van elke omgeving, humor en ondeugend. Eigenlijk alles wat op de dag van jullie bruiloft voorbijkomt.
De naam ‘Say Mozzarella’ komt voort uit een bruiloft die wij vrienden in 2011 op Capri, in Italië bijwoonden. Wat een prachtig eiland! Naast het mooie weer en de azuurblauwe zee, riepen de lokale fotografen steeds ‘SAY MOZZARELLA’. Eigenlijk erg voor de hand liggend als je in Italië bent, maar ook wel weer grappig.

We reizen regelmatig om onze horizon te verbreden. Bij onze bezoeken worden we geïnspireerd door de mensen en de omgeving. Van Las Vegas tot Rome. Overal is er schoonheid, die wij willen vastleggen. We zijn bijna altijd online te vinden om nieuwe ideeën op te doen of door met collega’s te praten. We trekken er vaak op uit met Ozzy, onze mopshond, voor een wandeling op het strand, door het bos of een bezoek aan een mooie stad. Daarnaast zijn we gek op tennis en op z’n tijd een mooie film.

Willen jullie je bruiloft op een bijzondere manier laten vastleggen, dan staan wij te trappelen om voor jullie aan de slag te gaan.

Werkwijze
Alles staat in het teken van jullie dag. Het gaat erom dat jullie en de gasten, zonder onnodig gestoord te worden, de trouwdag op en top beleven. Onze werkwijze typeert zich het beste als zijnde op de achtergrond. We zijn niet dominant aanwezig. Een bruidsreportage moet volgens ons in een flow verlopen. Zoveel mogelijk op de achtergrond. We geven her en der wel een paar aanwijzingen. Maar voor ons staat bovenaan een ontspannen sfeer, spontane foto’s en een realistisch beeld van dag. Als jullie spontaan en ontspannen zijn, dan maken wij ook de mooiste trouwfoto’s.

Doordat we met z’n tweeën zijn, verdelen we onze taken al op de ochtend van de bruiloft. Leontien is in de ochtend bij de bruid aanwezig en Clark bij de bruidegom. We ontmoeten elkaar weer bij de plechtigheid. Zo missen we geen moment en wordt de beleving van de bruid en die van de bruidegom gedocumenteerd.

Loveshoot
Staat er op jullie trouwdag ook een loveshoot ingepland, dan kiezen wij in overleg met jullie de perfecte locatie. Aangekomen op de bestemming geven we enkele aanwijzingen en proberen we jullie zo ontspannend mogelijk te krijgen. Geen recht toe recht aan in de camera kijken, maar het liefst naar elkaar. Dat levert volgens ons de mooiste foto’s op. Aan jullie om te laten zien hoe sterk jullie liefde voor elkaar is.

We fotograferen ook loveshoots zonder dat er getrouwd wordt. Hoe leuk is het om een beeldige reportage van jou en liefde te hebben. Een mooi moment om te laten zien hoeveel jullie van elkaar houden.

 

Lees meer

Tarieven

 • Totaalprijs vanaf
  EUR 1700
 • Uurtarief
  EUR 120
 • Minimaal af te nemen uren
  6
 • Reiskosten
  EUR 35 ct / km

Contact

Haarlem
Noord-Holland, Nederland
Tel:
Fax:
KVK-nummer:Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker