Kayphoto4u

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Kayphoto4u

    06-54682201

Het gaat om de klik

Kayphoto4u is al jaren een begrip in de fotografiewereld en actief in de regio Amersfoort. Kay’s passie ligt vooral bij het fotograferen en adviseren van bruidsparen, maar ook werkt ze graag voor bands/artiesten, waarvoor ze ook het artwork verzorgt.

Jullie huwelijksdag is een van de mooiste momenten uit jullie leven. Dan wil jullie graag dat het een onvergetelijke dag wordt, waar jullie later met veel plezier op terug kunnen kijken. Kayphoto4u helpt jullie daar graag bij, met het aanbieden van professionele bruidsfotografie en de daarbij behorende services zoals bruidsalbums, hulp bij het maken van een planning, trouwkaarten, verlovingsshoot etc. Alles is bij ons bespreekbaar.

Om zo goed mogelijk in te spelen op de wensen van bruidsparen hebben we een tweeledig tarievenbeleid. Enerzijds kun je als bruidspaar kiezen uit de fantastische pakketten ‘Focus’, ‘Gleam’ en ‘Envisioned’, maar ook maatwerk is mogelijk. Om je memorabele dag nog verder cachet te geven, hebben we bijzondere en unieke elementen aan te bieden in ons ‘Selectable Elements’ pakket. Wat dacht je bijvoorbeeld van een luxe receptieboek, bedankkaarten, ontwerp van trouwkaarten of het Trash The Dress/Cherish The Dress?

Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor het laten opmaken van een mooi bruidsalbum. We werken samen met Vakcolor die bekend staat om de meest exclusieve bruidsalbums.

Voor verloofden hebben we een speciaal, betaalbaar arrangement samengesteld. Kijk graag voor meer informatie bij ons Oath Pakket.

Kun je in ons uitgebreide dienstenpakket niet alles vinden wat je zoekt? Neem graag contact met ons op om je voorkeuren te bespreken! We denken graag met je mee om je huwelijksdag een waar succes te maken.

Lees meer

Tarieven

  • Uurtarief
    EUR 90
  • Minimaal af te nemen uren
    1
  • Reiskosten
    EUR 50 ct / km

Openingstijden en contact

maandag
Op afspraak
dinsdag
Op afspraak
woensdag
Op afspraak
donderdag
Op afspraak
vrijdag
Op afspraak
zaterdag
Op afspraak
zondag
Op afspraak

Zijpenberg 87
3825DN Amersfoort
Utrecht, Nederland
Tel: 06-54682201
Fax:
KVK-nummer: 24338939Locatie


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker