Perfectfoto

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Perfectfoto

    0626-921360

Unieke bruidsreportages met oog voor detail

Ieder huwelijk is uniek en dat geldt ook voor het bruidspaar. Daarom maken wij graag persoonlijk maar geheel vrijblijvend kennis met het bruidspaar in spé. Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken we jullie ideeën, jullie wensen, de globale tijdsplanning en invulling van de grote dag. Dan weten wij beter hoe jullie dag er uit ziet, wat jullie (niet) willen en wat jullie stijl is.

Daarna kunnen wij een offerte maken waar alles in staat: een tijdsplanning, de belangrijke momenten en gasten, het aantal foto's, het soort foto's dat jullie graag willen maken, het soort album, de invulling van het album, eventuele kleinere albums voor genodigden, een DVD op basis van fotomateriaal.. het is maar net wat jullie willen!

Maak je liever zelf een album maar wil je wel professionele foto's? Dat is bij ons geen probleem: je kunt ons ook boeken voor fotografie alleen. Vraag naar onze voorwaarden.

 

De reportage

Hoewel we alles van te voren in grote lijnen vastleggen werken wij graag spontaan. Misschien weet je een leuk thema waar jullie samen iets mee hebben. Maar het kan natuurlijk ook dat wij tijdens de reportage originele mogelijkheden zien voor een bijzondere foto! Als het nodig is nemen we op zo'n moment even de regie in handen. Uiteraard spreekt het voor zich dat het wel moet passen in jullie plaatje maar wij denken graag mee - wij doen ons werk met enthousiasme en groot plezier!

 

Het album

Het album is natuurlijk het hoogtepunt waar het allemaal om draait! Wij zijn gespecialiseerd in de veelgevraagde trendy digitale albums. Wij maken de fotoboeken digitaal op en laten deze dan drukken en inbinden bij een gespecialiseerde drukker. Maar als je liever een traditioneel geplakt album wilt hebben dan kan dat natuurlijk ook. Het eindresultaat is altijd een oogverblindend boek waar je nog lange tijd met plezier in terug kijkt en een waardevolle herinnering aan een bijzondere dag!

Graag nodigen wij je uit om rond te kijken op onze website en kennis te nemen van onze werkwijze en ons werk. Als je vragen hebt of informatie wilt ontvangen laat het ons dan weten - wij staan je graag te woord!

Lees meer

Openingstijden en contact

maandag
Op afspraak
dinsdag
Op afspraak
woensdag
Op afspraak
donderdag
Op afspraak
vrijdag
Op afspraak
zaterdag
Op afspraak
zondag
Op afspraak

Kerkenbos 1077R
6546BB Nijmegen
Gelderland, Nederland
Tel: 0626-921360
Fax:
KVK-nummer: 09166318Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker