Carlo Stevering Fotografie

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Carlo Stevering Fotografie

    0314-324008

vooral jezelf kunnen zijn

Carlo Stevering Fotografie, laat zien wie je bent!

Ik heb een vakopleiding gevolgd aan de fotoacademie van Amsterdam en in april 2008 ben ik begonnen als professioneel fotograaf. In Doetinchem heb ik een professionele fotostudio voor portrtet en product fotografie. Inmiddels heb ik voor de AVRO het Junior Euro Songfestival 2007 gedurende een week lang vastgelegd. Ook heb ik als huisfotograaf rondom Koningin Beatrix mogen fotograferen tijdens de Dag herdenken geweldslachtoffers. De Zwarte cross heb ik vastgelegd in 2009,2010 en 2011 in opdracht van de Feestfabriek. Voor de organisatie van de Nijmeegse vierdaagse heb ik in 2007,2008 en 2009 de opening in het Goffert stadion vastgelegd. Voor voetbalvereniging de Graafschap fotografeer ik alle zakkelijke bijeenkomsten. Dit zijn een aantal voorbeelden van speciale opdrachten waar ik mij mee bezig houd. Op mijn weblog die u via mijn website kunt bekijken probeer ik u op de hoogte te houden van de actuele activiteiten.

Daarnaast maak ik diverse trouwreportages per jaar, en verzorg ik voor diverse bedrijven de fotografie ten behoeve van nieuwsbrieven evenementen en zakelijke portret fotografie.

Op jullie Huwelijksdag maak ik graag jullie blijvende aandenken aan een fantastische dag. Mijn stijl is ongedwongen en spontaan.
Hierin staat voor mij vooral centraal dat jullie jezelf kunnen zijn. Zodat jullie elkaar en de gasten in de foto’s terugzien zoals jullie zijn.

In dit prijsindicatie overzicht staan verschillende mogelijkheden. Van budget tot super-de-luxe, van een uurtje na de plechtigheid of de gehele dag. Enkel een DVD met foto’s of een mooie prints in een professioneel album. Dit album wordt natuurlijk met veel aandacht en op bijzonderde wijze vormgegeven. Omdat er zeer veel mogelijkheden zijn en jullie uiteraard jullie eigen wensen hebben kom ik graag vrijblijvend kennis maken. Waarbij jullie verschillende albums kunnen inzien om te beoordelen of mijn stijl van fotograferen bij jullie dag past. Ook op mijn website vind je voorbeeldfoto’s.
 

Lees meer

Tarieven

  • Totaalprijs vanaf
    EUR 1100

Contact

Havenstraat 21
7005 Doetinchem
Gelderland, Nederland
Tel: 0314-324008
Fax:
KVK-nummer: 09180225Locatie


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker