Monique de Haas

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Monique de Haas

    0647101746

Uw fotograaf

UW DROOMDAG WILT U TOCH NOOIT VERGETEN?

De voorbereiding
Waarschijnlijk dromen jullie al heel lang van deze mooie dag. MdH Photo en Design zorgt ervoor dat jullie nog lang kunnen nagenieten van deze mooie droom.
Na een persoonlijke kennismaking zorgen wij ervoor dat ons werk geheel aan jullie wensen voldoet. Wij adviseren jullie een pre-wedding shoot zodat jullie al op voorhand al op het gemak zijn, weten wat jullie van ons kunnen en mogen verwachten. Eventueel kan dit al op de locatie die u in gedachten hebt.

Alle voordelen van MdH Photo en Design nog eens op een rij:

  • Een 'pre-wedding' shoot enkele weken voor jullie huwelijk.Zo zijn jullie al wat meer op je gemak tijdens jullie huwelijksdag. Inclusief een DVD met deze foto’s.
  • Acht uur fotografie tijdens jullie huwelijksdag. Dit is meestal voldoende. Uitbreiding is uiteraard mogelijk.
  • Een professioneel opgemaakt en gedrukt album. Jullie kunnen zelf meebeslissen over de vorm van het boek en de inhoud!
  • Een DVD met daarop alle foto's op hoge resolutie.
  • Alle foto's komen op een afgeschermde website te staan zodat jullie gasten deze naderhand kunnen bekijken en indien gewenst bestellen.
  • Inbegrepen zijn alle reis- en verblijfkosten in een straal van 100 km. Tarieven voor het buitenland op aanvraag.

De bruiloft
De dag is aangebroken! Wij zijn goed voorbereid en ruim op tijd aanwezig. Wanneer jullie ervoor hebben gekozen, zijn wij bij het aankleden van de bruid en bruidegom. Deze foto's zijn een leuk en verrassend begin van het album.
Na jullie voorbereidingen gaan wij met de bruidgom mee om zijn bruid op te halen. De deurbel klinkt en nu begint jullie dag pas echt.
Nu jullie samen de dag gaan beleven, gaan wij bijna onzichtbaar met jullie mee om alle mooie momenten en de emoties voor eeuwig vast te leggen.
Tussen de activiteiten door gaan we naar de vooraf geplande locatie om de bruidsreportage te maken. Dit zijn de geposeerde foto's.
Wij zijn aanwezig tot aan het diner of feest. Wanneer jullie ervoor kiezen kunnen wij uiteraard ook een impressie maken van het diner en/of feest.

 

Lees meerLocatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker