Vakfotografie Wim Stad

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Vakfotografie Wim Stad

    0793164506

Uw Vakfotograaf geheel Nederland

Vakfotografie Wim Stad is een bekend fotografisch bedrijf dat al 25 jaar gespecialiseerd is in huwelijks- en portretfotografie.

Wij verzorgen jaarlijks tientallen huwelijks-reportages door geheel Nederland, ook over de grenzen hebben we al diverse reportages mogen verzorgen. Bij huwelijksreportages hanteren wij in Nederland (m.u.z. van de Waddeneilanden) geen vervoers vice-versa kosten. De formule die wij hanteren is uniek, wij (mijn vrouw en ik) verzorgen in principe samen de huwelijksreportages.

Twee vakfotografen op jullie trouwdag is ideaal! Het geeft technisch en creatief bijzondere mogelijkheden, we vinden het ook nog gezellig om samen "op pad" te gaan. Bij het verzorgen van huwelijksreportages werken wij niet per uur, maar gaan voor het verhaal! Op afspraak willen wij, in de studio, daar graag alles over vertellen. Jullie zijn elke dag welkom, ook op zaterdag en als overdag niet mogelijk is; ’s-Avonds een afspraak maken na 18.00 geen elk probleem! Het is eventueel ook mogelijk om een afspraak voor een zondag te maken.

Op onze website staat veel informatie en kijk ook even op pagina Trouwen, referenties en planning- reserveringen 2014/ 2015. Op tijd reserveren is altijd voordelig; los van het feit dat aanstaande bruidsparen profiteren van onze interessante "vroegboekkorting", ontvangen jullie als aanstaand bruidspaar een extra attentie. Bovendien zijn onze prijzen gefixeerd; d.w.z. vast = vast, eventuele noodzakelijke verhogingen worden na reservering niet toegepast. De eerst definitief gereserveerde datum wordt in principe door Wim en Wilma Stad samen verzorgd. Een geruststellende gedachte; twee ervaren vakfotografen op je trouwdag! Elk bruidspaar ontvangt een gratis minialbum, gratis 15/15cm fototegel en (indien toepasbaar) gratis 7x witte bruidsduiven.

Ook kunt u gratis gebruik maken van onze super mooie bruidsboog. Vakfotografie Wim Stad is lid van Colour Art Photo International en heeft het officiële Nederlandse Keurmerk Trouwen van de N.T.B.O verworven.

Lees meer

Tarieven

  • Minimaal af te nemen uren
    4

Openingstijden en contact

maandag
Op afspraak
dinsdag
Op afspraak
woensdag
Op afspraak
donderdag
Op afspraak
vrijdag
Op afspraak
zaterdag
Op afspraak
zondag
Op afspraak

lommerbaan 191
2728jd Zoetermeer
Zuid-Holland, Nederland
Tel: 0793164506
Fax:
KVK-nummer: 27140644Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker