The Wedding Story

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

The Wedding Story

    0618496673

Spontane bruidsfotografie

Award winnende spontane bruidsfotografie met veel oog voor emoties en de mooiste momenten.

“We merkte amper dat ze aanwezig waren met hun camera, maar als je dit wel merkte was het contact onwijs vriendelijk en ontspannen. Ze passen zich geweldig aan, aan hun omgeving en de bijhorende mensen. Het voelde eigenlijk alsof ze deel uitmaakten van de genodigde gasten.” (reactie van Geeke & Jerry, Amersfoort)

Het meest gemaakte compliment is dat bruidsparen na enkele ogenblikken al niet meer in de gaten hadden dat er twee fotografen aanwezig waren. Dit is iets waar we erg trots op zijn.

Wij vinden namelijk dat je volop moet kunnen genieten van jullie trouwdag. We fotograferen onopvallend en oefenen zo min mogelijk invloed uit op het verloop van jullie dag. Zonder dat jullie er erg in hebben leggen we de spontane momenten vast. Dus zeker geen stijve geposeerde foto's en overdreven lachen naar de camera. We mengen ons onder de gasten en gaan opzoek naar de onvergetelijke momenten zoals jullie blik bij de eerste ontmoeting, jullie glimlach naar elkaar en de traan van een trotse moeder of vader.

Met trots kunnen we zeggen dat we award winnende trouwfoto’s maken. Ons doel is om keer op keer voor het bruidspaar het uiterste uit ons zelf te halen. Met verschillende award wedstrijden meten we ons met de beste nationale en internationale bruidsfotografen. Het winnen van een award is de erkenning dat we goed presteren, en daar zijn we ontzettend trots op.

Lees meer

Tarieven

  • Totaalprijs vanaf
    EUR 1195
  • Minimaal af te nemen uren
    6

Openingstijden en contact

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
-

Hollanderstraat 37
3314WB Dordrecht
Zuid-Holland, Nederland
Tel: 0618496673
Fax:
KVK-nummer: 50087096Locatie


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker