By VT Photography

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

By VT Photography

    0657235511

- Photography without ambition is a bird without w

JULLIE VERHAAL MET LIEFDE VASTGELEGD

Jullie gaan trouwen van harte gefeliciteerd! Op naar jullie voorbereidingen. Oh wat vond ik het speciaal om samen met mijn man er onze dag ervan te maken. Het is een mooie maar ook een spannende tijd. Voor welke locatie kiezen jullie, is deze nog beschikbaar? En hmmm diverse taarten proeven er komt zoveel bij kijken maar wat leuk allemaal. En natuurlijk ook de keuze van de fotograaf want wie gaat jullie mooiste dag vast leggen? Zelf ben ik bijna 3 jaar getrouwd en vond ik het kiezen van een fotograaf voor onze trouwdag toch wel lastig. De stijl van de fotograaf moet je toch wel aanspreken en bij je passen. Een foto is meer dan een foto het is een herinnering van jullie mooiste dag. Neem dan ook bij de keuze van de fotograaf ruim de tijd maar boek wel voortijdig.

Mijn stijl is te omschrijven als  puur, natuurlijk en  elegant. Ik maak graag in een ongedwongen sfeer foto’s waarin ik net een stapje verder ga. Als ik jullie mooie gedekte tafel zie en zie dat bijvoorbeeld een bord of glas scheef sta zet ik het recht zodat alles in het plaatje klopt. Ik fotografeer met liefde en aandacht en zorg dat ik op de juiste plaats sta om zo jullie dierbare momenten vast te leggen. Het zijn de details die het verhaal vertellen in foto en wel jullie verhaal. Een lach een traan en tedere aanraking, jullie liefde en emotie ik leg dit graag voor jullie vast zodat jullie dit voor altijd kunnen koesteren. Geforceerd poseren is niet nodig, ik vang het liefst echte momenten waardoor de foto’s een spontaan karakter krijgen. Het enige moment waar ik jullie begeleid is tijdens de fotoshoot.

Deze dag draait om jullie en staan jullie in het middelpunt. Tijdens jullie dag beweeg ik me mee met jullie gasten op een onopvallende manier om zo echte momenten van de dag vast te leggen. Jullie familie, vrienden en kennissen waar jullie een emotionele binding mee hebben maken deze dag met hun aanwezigheid ook bijzonder daarom breng ik hun ook graag in beeld.

Ik kan mij goed voorstellen dat jullie benieuwd zijn na de foto’s. De dag na het trouwen krijgen jullie van mij een mimi preview van 3 foto’s. Uiterlijk 1 week na jullie trouwen ontvangen jullie alle foto’s. Ik nodig jullie graag uit voor een kennismakingsgesprek zodat ik jullie plannen kan horen en mee kan denken over de beste invulling van de fotografie. Één ding is zeker het wordt een dag om nooit te vergeten

Lees meer

Details

Tarieven

  • Totaalprijs vanaf
    EUR 895
  • Reiskosten
    EUR 19 ct / km

Openingstijden en contact

maandag
Altijd open
dinsdag
Altijd open
woensdag
Altijd open
donderdag
Altijd open
vrijdag
Altijd open
zaterdag
Altijd open
zondag
Altijd open

IJsduiker
3341 DD Hendrik-ido-ambacht
Zuid-Holland, Nederland
Tel: 0657235511
Fax:
KVK-nummer: 77512030Locatie


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker