Artstudio23 Breda

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Artstudio23 Breda

    0650578414

15 jaar ervaring in trouwreportages creatief uniek

15 jaar ervaring als bruidsfotograaf = gegarandeerd goede foto's! Waarom kiezen voor een (inderdaad goedkopere) amateur of beginnend fotograaf en dan het risico te lopen dat nergens op de foto's uw prachtige bruidsjurk in zijn totaal te zien is... oeps...dat was 'oom Henk' vergeten... Uiteindelijk hebt u alleen de foto's nog over, immers het eten is op, de band naar huis en de jurk...hangt in de kast/op zolder. Voor eeuwig. Maar uw herinneringen...die kunnen wij vakkundig voor u vastleggen, zodat u kunt nagenieten van de mooiste dag van uw leven.

Wij werken altijd met 2 camerasets en hebben zo ALTIJD goede foto's...geen enkele technische storing stopt ons, wij gaan naadloos door. Wat er ook gebeurd, wij zorgen voor die trouwfoto's, altijd! Vakkundig, geluidloos, onzichtbaar zijn we aanwezig en pakken zo de mooiste momenten van uw dag. Met altijd een GRATIS online album om te delen met vrienden en familie. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor alle foto's HR -op hoge resolutie- op dvd, voor een eigen ontwerp fotoalbum of de mooiste foto als kunstwerk aan de muur.

Eigenzinnige trouwreportages door fotograaf Hans van Nunen en MeRy (Melanie Rijkers) U kent ons van Trash The Dress 09.09.09: meer dan 99 bruiden renden met hun trouwjurk de zee in (Scheveningen strand) en behaalde daarmee het wereldwijde nieuws. Meer dan 15 jaar ervaring in de fotografie, kunstzinnig en creatieve reportages en portretten. Eigen fotostudio, geschikt voor pre-wedding portretten, boudoir series (incl. gedrukt fotoboek!) en eigen ontwerp luze huwelijksalbums. Meer weten? Bel/mail en kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, ook buiten kantooruren mogelijk.

Lees meer

Video's

Tarieven

  • Totaalprijs vanaf
    EUR 1500

Contact

Reigerstraat 16
4811XB Breda
Noord-Brabant, Nederland
Tel: 0650578414
Fax:
KVK-nummer: 20082341Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker