Interstudio

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Interstudio

    0032(0)3/829 11 20

Fotoreportages

Beste trouwers,

De fotograaf komt 's morgens bij jullie, meestal 1,5 uur voor de aanvang van de wettelijke of kerkelijke trouw. Hij volgt verder de ceremonie in het gemeentehuis, de kerk, het park of een andere locatie, en het begin van de feestzaal of receptie. Ondertussen worden grappige situaties, onverwachte momenten, emotionele ogenblikken en romantische beelden vastgelegd. De locatie waar de reportage dient te worden gefotografeerd kan U zelf bepalen. Parken, kastelen, tuinen of meer originele locaties zoals de haven, het station, de kermis, vervallen huizen, spoorweg, koopcentra e.d. bieden zeer goede mogelijkheden. 
U kan zelf bepalenf welke foto's en op welk formaat die foto's in uw album komen via een paswoord op internet. Wij maken er dan op een creatieve manier een professioneel analoog of digitaal album van.  In elke reportage schuilt een zekere speelsheid  waarbij wij graag gebruik maken van spontaniteit, originaliteit en speciale effecten.
U krijgt ook nabestellingformulieren mee, waarop U kunt aanduiden welke foto's eventueel moeten nabesteld worden, of u kan uw paswoord doorgeven aan de familie zodat ook zij kunnen nabestellen over de ganse reportage en niet alleen uit uw selectie voor het album.Wij steken de nabestelde foto’s in mapjes per familielid, dit bespaart u het uitzoekwerk.
Verschillende soorten van papier, een ruime keuze in albums, foto's op doek, wenskaarten, kalenders, gadgets... het behoort allemaal tot ons assortiment. Door het feit dat wij al het fotowerk zelf afmaken, is het mogelijk om reeds 's avonds op het feest fotowerk te bezorgen onder de vorm van bedankingskaartjes voor de genodigden, of als vergroting voor de ouders. Voor verdere details hierover kunnen jullie altijd bij ons terecht.
 

Lees meer

Tarieven

 • Totaalprijs vanaf
  EUR 995
 • Uurtarief
  EUR 60
 • Minimaal af te nemen uren
  4
 • Reiskosten
  EUR 20 ct / km

Contact

Kapelstraat 11
2660 Hoboken
Antwerpen, Belgie
Tel: 0032(0)3/829 11 20
Fax: 0032(0)3/827 65 52
KVK-nummer:Locatie


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker