Dutch Eye Photography

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Dutch Eye Photography

    +31 6 28 54 07 75

A world of fun and beauty

Bijzondere bruidsfotografie
Een bruidsreportage van Nicole van Vondel van Dutch Eye Photography bestaat niet alleen uit het maken van foto’s. Het gaat haar om het vastleggen van alle kostbare momenten die alweer verdwenen zijn voordat je er écht van hebt kunnen genieten. De uitgangspunten van Dutch Eye Photography zijn originaliteit, mooie composities, emotie en humor. Door de ontspannen en verrassende manier van fotograferen worden de belangrijkste momenten voor u een steeds weer terugkomende herbeleving van uw trouwdag.

Dutch Eye Photography biedt verschillende trouwreportage arrangementen aan waaronder een volledige reportage van de hele dag en een verscheidenheid aan extra’s, zoals hoogwaardige prints en luxueuze trouwalbums die het allerbeste uit jullie favoriete foto’s zullen halen. Of je nu kiest voor een bestaand pakket of een op maat gemaakte bruidsreportage, jullie keuze voor Nicole als bruidsfotograaf biedt gegarandeerd een reportage die jullie altijd zullen koesteren.

Een bruidsreportage is er al vanaf € 400,-

Voor meer informatie of een offerte op maat kunt u contact opnemen met Nicole van Vondel via info@dutcheye.nl of bezoek de website www.dutcheye.nl.

Lees meer

Contact

Thoornpolder 18
2134WN Hoofddorp
Noord-Holland, Nederland
Tel: +31 6 28 54 07 75
Fax:
KVK-nummer: 34354879Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker