Piktureframe Photography

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Piktureframe Photography

    +31 (0)653 761082

A picture says more than a thousand words

Een complete fotoreportage van Aanzoek tot Zakdoek…

Foto’s en de daaruit voortvloeiende herinneringen zijn erg belangrijk voor ons. Zonder foto’s als leidraad voor een mooi verhaal, kunnen we ons lang niet alles herinneren van wat er op de mooiste dag van ons leven nou eigenlijk gebeurd is.

De grote dag is voor veel bruidsparen een achtbaan van overweldigende indrukken, mensen en gevoelens. Aan het eind van de dag als ze lekker onderuitgezakt kunnen gaan zitten overdenken ze vaak de dag en komen tot de conclusie dat ze best weinig kunnen herinneren en dat ze weinig écht bewust hebben meegemaakt. Daarom zijn de foto’s van een goede professionele huwelijksfotograaf zo ontzettend belangrijk!

Maar waarom zou je als fotograaf alleen maar de foto’s maken van de huwelijksdag zelf? Er gebeurt immers al zoveel met het aanstaande bruidspaar voordat ze elkaar daadwerkelijk het JA-woord geven. Denk maar aan alle emoties tijdens het aanzoek. Zeker weten dat de aanstaande bruid wel een traantje weg pinkt!

Vaak worden hier geen foto’s van gemaakt, terwijl dit eigenlijk een mijlpaal in het leven is. Jammer!!!!!  Maar daar kan ik als huwelijksfotograaf verandering in brengen! De bruidegom (of de bruid, als zij haar mannetje gaat vragen) kan me in het geheim inhuren. Samen bedenken we een leuk plan om de bruid naar ons toe te lokken en kan ik jullie aanzoek vastleggen…

Tussen het aanzoek en het ja-woord zitten een paar maanden tot meer dan een jaar tijd voor de voorbereidingen, het kopen van DE jurk en het pak en het maken van leuke “LOVE” foto’s. Dit is een vrij nieuw concept waarbij het aanstaande bruidspaar in een leuke omgeving en op een ontspannen manier worden gefotografeerd in hun dagelijkse kleding. Doel van deze shoot is vooral het leren poseren voor de camera en eigen worden met de fotografen, zodat een groot deel van de spanning op de grote dag al verdwenen is.

Foto’s van een Preweddingshoot kunnen gebruikt worden voor de officiële uitnodigingen, als bedank-kaartjes of ze kunnen verwerkt worden in een beschrijfbaar receptiebo

Lees meer

Video's

Tarieven

 • Totaalprijs vanaf
  EUR 750
 • Uurtarief
  EUR 115
 • Minimaal af te nemen uren
  4
 • Reiskosten
  EUR 19 ct / km

Contact

Maartje Offerspad 23
2331NB Leiden
Zuid-Holland, Nederland
Tel: +31 (0)653 761082
Fax:
KVK-nummer: 50886940Locatie


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker