Bas Uijlings fotografie

06-17236586   

Maak favoriet

Vergelijk

Zorgeloos genieten

Bruidsfotografie

Fotografie van een huwelijksdag is voor mij echte passie, met veel liefde voor het vak zal ik jullie trouwdag met net zoveel plezier beleven als jullie! Het vastleggen van de momenten waarop jullie echt jezelf zijn en genieten van alles wat gebeurt is voor mij waar het om draait, echte pure emotie en jullie op je mooist vastleggen om jaren later opnieuw te kunnen beleven.

Uiteraard is ieder huwelijk 100% maatwerk en wordt de invulling van de dag volledig naar jullie wensen gepland. Door mijn jarenlange ervaring als bruidsfotograaf kan ik jullie ook helpen de dag optimaal in te delen en kan tips en ervaringen van andere bruidsparen met jullie delen zodat jullie dag perfect zal verlopen!

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel, op alle vlakken. Je kunt hierbij denken aan de communicatie vooraf, dienstverlening op de dag zelf, de zorg achteraf en uiteraard de kwaliteit van de foto's vergrotingen en prachtige albums. Tot in de kleinste details ben ik gefocused op het zo mooi mogelijk vastleggen van de dingen die gebeuren op jullie dag. Daarbij zal ik zoveel mogelijk opgaan tussen jullie gasten zodat jullie geen "opvallende" fotograaf rond hebben lopen. Discreet en toch gezellig.

Dat anderen mijn kwaliteit waarderen blijkt uit de 9.8 gemiddeld die ik heb gekregen van eerdere bruidsparen. Jullie kunnen erop vertrouwen dat ik met heel veel zorg jullie dag zo mooi mogelijk zal vastleggen zodat jullie volledig kunnen genieten van al het moois wat gebeurt op jullie dag.

Lees meer

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.

Vrijblijvende informatie aanvraag


Beste tijd voor contact:
Verstuur bericht

Foto's

 • Bas Uijlings fotografie
  Bas Uijlings fotografie

Video's

Tarieven

 • Totaalprijs vanaf
  € 799
 • Uurtarief
  -
 • Minimaal af te nemen uren
  6
 • Reiskosten
  -

Openingstijden en contact

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
Op afspraak
Hoekveen
3829DJ Amersfoort
Utrecht, Nederland
Tel: 06-17236586
Fax:
KVK-nummer: 50162063