Bas Uijlings fotografie
Bas Uijlings fotografie

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Bas Uijlings fotografie

    06-17236586

Zorgeloos genieten

Wat tof jullie gaan trouwen en wat zouden wij daar graag bij zijn om alle bijzondere momenten voor jullie vast te leggen in prachtige huwelijksfotos! Er is een enorme keuze op gebied van leveranciers voor jullie trouwdag, maar hoe kies je de beeldmaker die écht bij jullie past?

Bas Uijlings fotografie in het kort: Zekerheid dat het met jullie huwelijksfotos helemaal goed komt en ook de film kunnen we gegarandeerd in topkwaliteit leveren. Jullie kunnen volledig ontspannen terwijl wij op een subtiele manier mengen tussen jullie gasten en de aller, allermooiste momenten zo onopvallend mogelijk voor jullie vastleggen. Wij bieden tot 10 jaar backup van alle bestanden en geven tot 10 jaar garantie op jullie trouwalbums.

Vele nationale en internationale awards hebben we inmiddels behaald en we behoren sinds 2018 tot de top 3 beste bruidsfotografen ter wereld!

Kwaliteit huwelijksfotos zoals je mag verwachten, zeker wanneer je gaat trouwen.

Zodra je plannen maakt om te gaan trouwen ga je heel veel dingen plannen, zorgvuldige keuzes maken en van alles proeven, beluisteren en bekijken om de trouwdag helemaal perfect te maken. Als deze dag voorbij is, het eten op, de trouwjurk vies van een geweldig feest en de slingers opgeruimd dan blijft er één ding over…

Iets wat naarmate de jaren verstrijken meer en meer waard zal worden. Een album. Een prachtig trouwalbum wat jullie herinneringen bevat aan deze geweldige dag, met mensen die heel belangrijk voor jullie zijn!

Er wordt heel veel geld uitgegeven aan een bruiloft en die waanzinnige dag wil je natuurlijk zo mooi mogelijk herinneren. Zonder mooi beeld worden herinneringen steeds vager tot je uiteindelijk hele delen kwijt bent en misschien niet eens meer weet wat voor kleur die taart was die jullie zo zorgvuldig ontworpen en geproefd hebben. Zou dat niet zonde zijn? Wij vinden het prachtig dat wij herinneringen mogen maken voor mensen, vastleggen wat er gebeurt en dankzij onze beelden jaren later de dag kunnen herbeleven alsof het gisteren was. Genieten!

Dat anderen ons werk waarderen is natuurlijk heel bijzonder en door mee te doen aan wedstrijden kunnen wij ons onderscheiden van andere bruidsfotografen. Als wij prijzen mogen ontvangen die uitgereikt worden door een nationale of zelfs internationale jury’s… Wat gaaf!

Met ons team worden we veel gevraagd voor waanzinnige bruiloften op de allermooiste locaties, wereldwijd. In de afgelopen jaren zijn wij meerdere malen als winnaar uitgeroepen voor onze onderscheidende en kwalitatief hoogstaande bruidsfotografie.

Lees meer

Video's

Tarieven

  • Totaalprijs vanaf
    EUR 3500
  • Uurtarief
    EUR 300
  • Minimaal af te nemen uren
    8

Openingstijden en contact

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
Op afspraak

Hoekveen
3829DJ Amersfoort
Utrecht, Nederland
Tel: 06-17236586
Fax:
KVK-nummer: 50162063Ervaringen

Schrijf een ervaring
Ervaringen met Bas Uijlings fotografie Waardering 10 van maximaal 10 op basis van 1 ervaringen.

Locatie


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker