Roy van Kleef

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Roy van Kleef

    0625396968

3 x Genomineerd voor de BFA 2013

Met trots kunnen we melden dat we maar liefst 3 x genomineerd zijn voor de prestigieuze Bruidsfoto Award 2013.

Weddingreport levert al ruim 10 jaar trouwreportages in héél Nederland.

Je trouwdag is een bijzondere dag. Eén van de mooiste dagen in je leven. Met veel zorg kies je de locatie, de jurk, het boeket, de ringen en de uitnodigingen. Het zijn de details die je dag uniek maken. Het is belangrijk dat een trouwfotograaf dezelfde zorg besteedt aan het maken van uw Trouwreportage. Roy van Kleef is zo’n fotograaf.

Als vakfotograaf is hij al ruim 10 jaar gespecialiseerd in bruidsfotografie en behaalde zijn diploma aan de fotovakshool in Apeldoorn. Naast de drie nominaties voor de Bruidsfoto Award 2013 ontving Roy in 2011 al een Eervolle vermelding voor deze prestigieuze Bruidsfoto Award.

Hij komt graag even vrijblijvend bij jullie langs om kennis te maken en te kijken wat jullie specifieke wensen zijn. Iedere bruiloft is uniek en dat wil je ook terug zien in de foto's. Tijdens het gesprek worden er uiteraard voorbeeldalbums getoond en de dagindeling wordt even doorgenomen om indien nodig advies te geven over evt. knelpunten tijdens de dag.

Naast foto kunnen we jullie ook voorzien van video.

Erik Brul, de videograaf van Weddingreport.nl maakt van een videoreportage echt iets bijzonders.

Om de hele dag vast te leggen wordt er gewerkt met o.a. een Steadicam. Erik Brul is sinds 2005 gecertificeerd Steadicam-operator. De Steadicam is vooral bekend uit de filmindustrie, en wordt tegenwoordig ook veel toegepast bij sportwedstrijden.

Standaard wordt er van de gehele dag een videoclip met hoogtepunten gemaakt, waardoor er een krachtige reportage ontstaat. Het ruwe materiaal

We richten ons op heel Nederland. Dus of u nu in Utrecht, Flevoland, Gelderland, Overijssel of Noord-Holland of ergens anders woont, we leggen graag jullie bruiloft vast. 

Lees meer

Tarieven

  • Totaalprijs vanaf
    EUR 695
  • Uurtarief
    EUR 100

Contact

Zwaluwenburg 1
3881zj Putten
Gelderland, Nederland
Tel: 0625396968
Fax:
KVK-nummer: 39070709Locatie


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker