Rebel Fotografie

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Rebel Fotografie

    06-15450912

Verzekend van een prachtige trouwreportage

Allereerst wil ik jullie van harte feliciteren met jullie voorgenomen huwelijk! Een spannende tijd waarin ook veel geregeld moet worden. Natuurlijk willen jullie deze bijzondere dag ook op een mooie manier in een boek vastgelegd hebben.

Als fotograaf vind ik een goed contact met het bruidspaar het aller belangrijkste. Zonder een goede ontspannen sfeer tijdens de voorbereidingen en het uiteindelijke maken van de foto’s is het onmogelijk om een mooi en spontaan boek te maken.
Elk bruidspaar is anders. Het is goed om elkaar eerst eens vrijblijvend te spreken om zo elkaars wensen en verwachtingen uit te spreken. Tijdens een oriënterende gesprek kunnen jullie mijn portfolio bekijken met foto’s van eerder gemaakte trouwreportages. Als de stijl van Rebel Fotografie jullie aanspreekt dan wordt jullie bruiloft ingepland.

Als aanstaand bruidspaar wil je natuurlijk graag weten wat een reportage gaat kosten. Omdat dit sterk afhankelijk is van jullie wensen, is het belangrijk daarover eerst een gesprek te hebben.

Wat kunt u van mij verwachten?
-Elk bruidspaar is anders. Het is goed om elkaar eens vrijblijvend te spreken om zo elkaars wensen en verwachtingen uit te spreken.
-Ik denk graag actief met u mee over de dagindeling en de fotomomenten en de fotomomenten die jullie vastgelegd willen hebben.
-Naast het fotoalbum is het mogelijk om een dvd met alle originele foto’s op volledige resolutie te bestellen. Jullie ontvangen dan ook de bestanden van de foto’s die misschien wel heel leuk zijn maar geen plaatsje in het boek hebben gekregen. Dit levert dus nog een groot aantal extra foto’s op!
Jullie kunnen dan zelf op elk willekeurig moment een bijbestelling doen bij een winkel naar keuze en hierdoor de kosten hierdoor in de hand houden. Bijkomend voordeel is dat de foto’s ook gemakkelijk via de mail naar vrienden en bekenden verstuurd kunnen worden of zelfs op een website kunnen worden geplaatst!

Naast huwelijksreportages kunt u mij ook inhuren voor diverse andere reportages, bedrijfsfoto's en portretfotografie voor zowel mensen als dieren. Wanneer u enkele voorbeelden wilt bekijken dan verwijs ik u graag naar de website van Rebel Fotografie.
Voor meer informatie of voor een vrijblijvende afspraak voor het bekijken van mijn porfolio kunt u een mail sturen.

Lees meer

Contact

Rietmeent 4
1218AW Hilversum
Noord-Holland, Nederland
Tel: 06-15450912
Fax:
KVK-nummer: 32164688Locatie


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker