Myra Fotografie

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Myra Fotografie

    0494192819

Frisse en creatieve huwelijksreportages

Ik werk sinds 2006 als huwelijksfotograaf, en heb ondertussen reeds honderden koppels voor m'n lens gehad... In al die tijd ben ik op zoek gegaan naar een eigen 'stempel'.
Ik werk tevens als styliste, waardoor de styling van een huwelijk vaak erg inspirerend werkt.
Kleuren, vintage geïnspireerde thematiek, een relaxte sfeer, spontaniteit, detail en coherentie werden belangrijke aspecten in mijn fotoreeksen.
Geleidelijk aan ben ik zo geëvolueerd in de richting van de meer alternatieve, Amerikaanse stijl van fotograferen.
Ik maak geen louter journalistieke foto's, maar voor overdadig geposeerde reportages ben ik ook niet te vinden. Mijn werk ligt daar een beetje tussenin.

Wat je dus mag verwachten: veel spontane beelden, met tussendoor een fotoreeks op locatie met veel aandacht voor kleur en sfeer, en vaak verpakt in een vintage jasje.
Ik breng vaak zelf attributen mee in de stijl van jullie huwelijk, en ik sta altijd open voor creatieve ideetjes!

Je krijgt alle foto's op een website enkele weken na het huwelijk. Fotoboeken zijn optioneel en worden gemaakt met veel aandacht voor detail.
Ik hou rekening met jullie kleurkeuzes en stijl, en de layout bespreken we vooraf zodat het boek jullie persoonlijkheid zo veel mogelijk weerspiegelt.
Indien je een fotoboek besteld, krijg je een gratis dvd met alle foto's.

All you need is love......

en een professionele fotograaf om je mooiste dagen en je liefste schatjes te vereeuwigen.

Myra Fotografie staat voor frisse, artistieke, glamoureuze en vooral toffe fotoreportages. Voor mijn lens krijg je de aandacht die je verdient. Man of vrouw, het is mijn taak om u in contact te brengen met uw innerlijk fotomodel.

Mijn aanpak is zeer gevarieerd. Voor reportagewerk geloof ik in een fotoreeks waarin allerlei fotografische stijlen aan bod komen, dat is de ideale manier om het verhaal van de dag zo effectief mogelijk te vertellen. Reportage-stijl voor de intiemere beelden, stillevens voor de details, traditioneel voor de ouders, humor voor de vrienden, en eerlijke portretten voor jullie. Studiowerk en portretten op locatie gebeuren volledig in onderling overleg. Elke fotosessie is een ervaring op maat naar uw behoeften. Ik maak ook originele fotoboeken, prints op allerlei dragers en uitnodigingen. Ik fotografeer met respect voor u en uw familie, op de voet en alert, maar zonder invasief te werk te gaan. Alles om uw mooie ervaring van de dag te bevorderen.

Mijn fotostudio op de Naamsevest te Leuven is enkel open op afspraak.

Bij Myra fotografie kan je terecht voor huwelijksreportages, portretten, communiefoto’s, bedrijfs- en culinaire fotografie en cadeaubons voor een fotosessie.

Meer informatie op onze website.

Lees meer

Video's

Contact

Naamsevest 94
3000 Leuven
Vlaams-Brabant, Belgie
Tel: 0494192819
Fax:
KVK-nummer:Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker