Sander Metsch Vakfotografie

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Sander Metsch Vakfotografie

    06-25495773

Professionele bruidsreportage tegen scherpe prijs

Uw huwelijksdag is voor u een dag om nooit te vergeten. Met een mooie trouwreportage help ik graag om uw herinneringen tastbaar te maken. In een persoonlijk gesprek bespreken we hoe uw trouwdag eruit komt te zien en welke rol ik daarin mag spelen. Tijdens onze bespreking kan ik jullie adviseren over onder andere de planning en locatie.

Voor de trouwreportage neem ik zoveel mogelijk een assistante mee. Hierdoor wordt geen detail gemist. Ik maak graag gebruik van een “activiteit” tijdens de trouwreportage. Met kinderen is het bijvoorbeeld heel erg leuk om samen te picknicken. Een stadswandeling heeft ook tot een erg geslaagde trouwreportage geleid.
Veel bruidsparen hebben toch helaas een bepaalde reserve om te poseren. Tijdens de reportage wil ik daarom dat jullie aandacht voor elkaar hebben en niet voor mij als fotograaf, het is tenslotte jullie dag. Hierdoor krijg je bovendien een mooie en spontane trouwreportage..

Uw reportage kan op verschillende manieren verwerkt worden. Ik gebruik hiervoor uitsluitend professionele albums van topkwaliteit van Verka of van Asukabooks. Ook kunt u er voor kiezen om enkel de bruidsfoto’s op dvd te ontvangen.

Lees meer

Tarieven

  • Totaalprijs vanaf
    EUR 279

Openingstijden en contact

maandag
Altijd open
dinsdag
Altijd open
woensdag
Altijd open
donderdag
Altijd open
vrijdag
Altijd open
zaterdag
Altijd open
zondag
Altijd open

Zwanebloekbocht 156
1991 GB Velserbroek
Noord-Holland, Nederland
Tel: 06-25495773
Fax:
KVK-nummer: 34325788Locatie


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker