Fotografie Ingeborg van Bruggen

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Fotografie Ingeborg van Bruggen

    0622423809

De bruiloft is een van de mooiste dagen van jullie leven, en deze dag willen jullie dan ook voor altijd blijven herinneren aan de hand van foto’s. Maar hoe vind je een goeie fotograaf waarmee jullie buiten de vakkundigheid ook nog een klik mee hebben? Er is maar één manier om erachter te komen of je die fotograaf gevonden hebt, doormiddel van af te spreken! In een (vrijblijvend) intake gesprek bespreken hoe jullie dag eruit ziet, en al jullie wensen, ook laat ik voorbeelden van albums en foto’s zien.

Ik vind het erg belangrijk dat het klikt met het bruidspaar, juist op die belangrijke dag ben je als fotograaf continue in de buurt van het stel. En hoewel ik probeer zo min mogelijk op te vallen maar toch zo mooi mogelijke plaatjes te schieten, ontkom je er niet aan dat je toch een hoop met elkaar te maken hebt en als het gezellig is, is dat terug te zien op de foto’s!

Op de dag zelf ben ik vooral bezig met ‘‘jagen’’ op mooie plaatjes. De spontane momenten, die leg ik vast. En ook let ik vooral op details die tekenend en uniek zijn voor jullie dag. Met al deze momenten en details krijg je dan uiteindelijk een geheel waaruit de sfeer proeft en een overzicht krijgt van jullie unieke bruiloft.

 

Lees meer

Tarieven

  • Uurtarief
    EUR 99
  • Reiskosten
    EUR 50 ct / km

Contact

Oud-beijerland
Zuid-Holland, Nederland
Tel: 0622423809
Fax:
KVK-nummer: 24480774Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker