A-Shots Photography
A-Shots Photography

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

A-Shots Photography

    06-427 401 74

Sprankelen doe je bij A-Shots

A-Shots Photography. Sinds 2006 ben ik werkzaam als professioneel fotograaf. Mijn specialisaties zijn reportage & portret. Mijn stijl van fotograferen zou ik omschrijven als: Stijlvol, modern en puur.

Trouwfotografie

Wanneer je gaat trouwen beland je soms in een grote zoektocht naar bijvoorbeeld een fotograaf. Er zijn er zoveel, hoor ik vaak.. Graag stel ik mij aan jullie voor!

Wanneer de dag is aangebroken gebeurt er zoveel dat het fijn is als er een fotograaf aanwezig is die de dag vastlegt zoals deze is. Het vastleggen van de sfeer, de emoties, de aanwezigen, het Bruidspaar , de ambtenaar van de Burgerlijke stand, de onverwachte momenten, vrolijkheid maar ook een traan. Prachtige spontane portretten op lokatie.

Ik bezoek de lokaties altijd vooraf zodat ik weet wat de goede plekken zijn om heen te gaan. Maar uiteindelijk is het jullie dag en bepalen jullie waar jullie foto's van gemaakt willen hebben. Denk aan: het opmaken, aankleden van de bruid, het ophalen van de bruid, de trapscène, onderweg naar de kerk, gemeentehuis, het aansnijden van de taart, diner en/of feest.

Na deze mooie dag hoort er als sluitstuk natuurlijk een mooi album bij om de mooiste foto's te bundelen als tastbare herinnering. De taart is op, de jurk zit in een doos en het pak is opgeborgen in de kast, de auto met chauffeur is weer naar huis, het feest is afgelopen. De foto's zullen altijd een herinnering zijn aan de mooiste dag van jullie leven!

Je ontvangt alle foto's op luxe usb-stick. Albums worden, na een selectie van jullie kant, met veel zorg en plezier samengesteld in de vorm van een digitaal album. Dit houdt in dat de foto's in de pagina's van het fotoboek worden gedrukt.

Er zijn teveel mogelijkheden om een duidelijke prijs aan te geven. Jullie bepalen zelf hoeveel geld je wilt betalen voor een fotoreportage van de bruiloft aan de hand van de keuze mogelijkheden. Een reportage is al mogelijk vanaf € 795,00.

Mocht je een spontane, originele, sfeervolle reportage willen met veel aandacht voor alle details, emoties en speciale momenten dan zijn jullie bij mij aan het juiste adres.

Een kleine impressie van de huwelijken die ik gefotografeerd heb de afgelopen jaren vind je op mijn website.

Ik ben meest werkzaam in regio Amsterdam, maar ben in het bezit van een auto en rij voor mijn fotografie werkzaamheden door het hele land en ook over de grenzen.

Sprankelende groeten,

Anja Daleman

Lees meer

Tarieven

  • Uurtarief
    EUR 125
  • Minimaal af te nemen uren
    4
  • Reiskosten
    EUR 40 ct / km

Contact

Pieter Baststraat 6-2 hoo
1071 TW Amsterdam
Noord-Holland, Nederland
Tel: 06-427 401 74
Fax:
KVK-nummer: 34259810Ervaringen

Schrijf een ervaring
Ervaringen met A-Shots Photography Waardering 8.7 van maximaal 10 op basis van 3 ervaringen.

Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker