Photojol
Photojol

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Photojol

    06-51123220

Remember the moment

Photo Jol

Een bruiloft zit vol gedenkwaardige momenten met dierbaren waar jullie niets van willen missen. Ik leg deze hoogtepunten op een professionele manier vast in een unieke bruidsreportage.

Van tevoren nodig ik jullie uit voor een (gratis) intakegesprek, waarin we alle wensen en mogelijkheden bespreken. Ook kunnen jullie dan enkele bruidsalbums bekijken en maken we een aantal foto’s in de fotostudio. Dat geeft mij de kans om erachter te komen wat voor soort bruidsreportage jullie willen en wat bij jullie past. Pas daarna beslissen jullie of ik degene ben die jullie bruiloft op beeld mag gaan vastleggen. Jullie krijgen, indien gewenst ook een gratis pre wedding-shoot.

Ik vind het belangrijk dat het album helemaal bij jullie past en daarom betrek ik jullie bij het samenstellen ervan. Samen zoeken jullie de trouwfoto’s uit en bekijken jullie op welke manier ze het beste in het album uitkomen. Op die manier wordt het echt een uniek album, dat jullie bruiloft op een creatieve en overzichtelijke manier weergeeft. En wil je liever geen album, dan is het ook mogelijk om te kiezen voor een volledig digitale reportage. De kosten hiervoor bedragen € 669,- inclusief dvd met alle opnames.

"Remember the moment", een mooie herinnering voor nu en later.

Lees meer

Openingstijden en contact

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
-

Lindehof Zuid 63
5521 EE Eersel
Noord-Brabant, Nederland
Tel: 06-51123220
Fax:
KVK-nummer: 17190419Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker