PS-Photo

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

PS-Photo

    06-2463 7015

Voor een stijlvolle en eigentijdse reportage

Wanneer jullie trouwdag is geweest, de restanten van de bruidstaart en het buffet zijn opgegeten, jullie huwelijksreis weer achter de rug is; dan is jullie huwelijksreportage professioneel opgemaakt in een prachtig fotoboek hetgeen jullie opnieuw laat genieten van jullie mooie momenten van deze wellicht één van de mooiste en belangrijkste dagen in jullie leven.

Een reportage van jullie belangrijke dag die maar één keer in jullie leven voorkomt kun je beter niet overlaten aan het toeval van een goedwillend familielid of een amateurfotograaf.
Huwelijksfotografie is een vak, een vak dat ik als beroepsfotograaf al jaren uitoefen en waar in ik mij heb gespecialiseerd.

Mijn stijl is de Portretjournalist

Als huwelijksfotograaf schaar ik mij onder categorie de Portretjournalist. Mijn stijl van fotograferen is journalistiek. Ik wil met mijn foto’s (en eventueel in het door mij ontworpen huwelijksalbum) het verhaal vertellen van jullie trouwdag.

Maar daarnaast zal ik waar nodig toch de regie in handen nemen om de juiste foto op het juiste moment te kunnen maken (bijvoorbeeld het aansnijden van de taart). Ook bij de reportage in bijvoorbeeld het park, zal ik zo veel mogelijk gebruik maken van de spontane momenten van jullie als bruidspaar om tot mooie en spontane bruidsportretten te komen. Maar uiteraard zal ik daar waar nodig ook de juiste aanwijzingen geven m.b.t. poses et cetera voor het maken van de benodigde foto’s.
 

Lees meer

Tarieven

  • Totaalprijs vanaf
    EUR 749

Contact

Postbus 61
6160 AB Geleen
Limburg, Nederland
Tel: 06-2463 7015
Fax: 084-7148268
KVK-nummer: 13034895Locatie


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker