Fotograaf Simon van der Woude

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Fotograaf Simon van der Woude

    06-25502564

Spetterende trouwreportages

Als professioneel fotograaf ben ik inmiddels meer dan 11 jaar werkzaam in Friesland, Groningen en Drenthe. Jaarlijks maak ik zo'n 20+ reportages. Naast het klassieke ingeplakte album, voer ik ook het digitale Q-Book, de Palazzoreportage en de E-Lay reportage. Daarnaast is het mogelijk om alle opnames digitaal te ontvangen om zelf je album samen te stellen. Ook foto's van het feest zijn mogelijk.

Je boekt mij voor de gehele dag, dus we kunnen eventueel bij de kapper beginnen. Tevens bied ik al mijn bruidsparen een pre-weddingshoot aan. Dan kunnen we alvast oefenen en heeft het bruidspaar mooie foto's om eventueel voor de trouwkaart te gebruiken.

Een trouwdag moet een ontspannen en leuke dag zijn. Als fotograaf hou ik er van om onopvallend te werk te gaan. Daarom heb ik ook altijd een kostuum aan om zodoende minder op te vallen tussen de daggasten.

Voorafgaande aan de reportage hebben we eerst nog een gesprek om jullie dag eens door te nemen en om een planning te maken. Samen maken we er een geweldige dag van!

Lees meer

Tarieven

  • Totaalprijs vanaf
    EUR 800

Contact

Tijnjedyk 89
8936 AC Leeuwarden
Friesland, Nederland
Tel: 06-25502564
Fax:
KVK-nummer: 01099401Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker