Fotorobert

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Fotorobert

    0597-417011

Huwelijksreportage met luchtfoto's

De mooiste trouwfoto’s ontstaan wanneer het bruidspaar zichzelf kan zijn en lekker kan genieten van hun huwelijksdag, van elkaar en van degenen die bij deze bijzondere dag aanwezig zijn.

Mijn voorkeur van fotograferen gaat uit naar de zogenaamde 'journalistieke' stijl. Ik probeer de dingen te fotograferen zoals ze zich voordoen, waarbij ik zo weinig mogelijk probeer te sturen of in te grijpen in de gang van zaken. In een trouwreportage probeer ik de sfeer vast te leggen door het fotograferen van de mensen, de dingen die gebeuren en de omgeving waar het af speelt, dat kan door het fotograferen van het grote geheel, maar ook door het vastleggen van kleine dingen. Je was wel aanwezig maar niet opvallend hoor ik vaak na een reportage.

Als nieuw item zijn we dit jaar begonnen met luchtfoto's in bruidsreportages, op deze manier krijgen bruidsparen een exclusief trouwalbum met unieke hoogtefoto's van hun bruiloft

De vaak met zorg uitgekozen romantische trouwlocaties kiest u vaak vanwege de mooie ligging of het mooie landhuis en dus is een luchtfoto van deze vaak prachtige locaties een aanvulling op uw bruidsreportage. U kunt dan denken aan een groepsfoto vanuit de lucht van al uw gasten in de vorm van een hart, of het aan komen rijden van het bruidspaar in een mooie klassieke auto of koets, eigenlijk is niks onmogelijk.

Een luchtfoto is een prachtige aanvulling op uw bruidsreportage, daarom krijgen alle aanstaande bruidsparen die bij ons een reportage boeken deze unieke hoogtefoto's van hun trouwdag er gratis bij. Op deze manier krijgen bruidsparen een exclusief trouwalbum met unieke hoogtefoto's van hun bruiloft en als extra nog een mooie hoogtevideo in HD erbij.

Een trouwreportage is altijd maatwerk, kijk op de website en neem contact op voor meer informatie.

Lees meer

Video's

Tarieven

  • Totaalprijs vanaf
    EUR 695

Openingstijden en contact

maandag
Op afspraak
dinsdag
Op afspraak
woensdag
Op afspraak
donderdag
Op afspraak
vrijdag
Op afspraak
zaterdag
Op afspraak
zondag
Op afspraak

Ontsluitingsweg 1
9678TE Westerlee oldambt
Groningen, Nederland
Tel: 0597-417011
Fax:
KVK-nummer:Ervaringen

Schrijf een ervaring
Ervaringen met Fotorobert Waardering 9.7 van maximaal 10 op basis van 3 ervaringen.

Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker