Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Rogier Visser fotografie

    Rogier Visser fotografie

Wie is Rogier Visser?


Vanaf jongs af aan liep ik al met een fototoestel door mijn ouderlijk huis. Mijn vader zag mijn enthousiasme en leerde me alles wat hij wist over fotografie. Zo fotografeerde ik ook tijdens mijn middelbare school. Ik werd stilaan volwassen en met mij, mijn fotografie.

Om mijn hobby te betalen ben ik o.a. bruiloften gaan fotograferen. Dat was lange tijd te combineren met ander werk. Maar op een dag merkte ik dat mijn dagelijkse werk mijn passie in de weg ging zitten. Dat was het moment om mij volledig op mijn fotografie te richten. Voortaan was ik geen goede hobby fotograaf meer, maar een professionele fotograaf die staat voor kwaliteit. Ik begon met het fotograferen van mensen in mijn eigen studio en al snel groeide ik door naar prachtige bruidsrapportages en andere uitdagende foto opdrachten voor zakelijke en particuliere klanten in zowel binnen- als buitenland.

Momenteel concentreer ik me op het fotograferen van de meest uiteenlopende huwelijken. Ik maak studio portretten waar mensen zichzelf van hun mooiste kant kunnen zien. Ik zet mooie producten op de gevoelige plaat en maak mood shoots. Ook maak ik graag modellen in ‘model for a day’ shoots.

Kortom, wil je een mooie herinnering maken, wil je iemand verrassen, wil je schoonheid tonen en versterken? Bel me. Ik help je er graag mee.

Rogier Visser Fotografie, inmiddels een begrip

Lees meer

Contact

Achterlijn 1
2492 ws Den haag
Zuid-Holland, Nederland
Tel: Rogier Visser fotografie
Fax: 070 4447095
KVK-nummer: 27293262Locatie


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker