Marijke Krekels Fotografie
Marijke Krekels Fotografie

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Marijke Krekels Fotografie

    06-10527615

Zacht- zonder opsmuk en toch zeer krachtig

Mijn absolute passie, hetgeen mij kriebels in mijn buik bezorgd, de reden dat ik dit vak doe… zijn ‘mensen’.

Het meest bijzondere van bruidsfotografie vind ik dat ik heel dichtbij mensen mag komen. Letterlijk dichtbij, door mijn camera. Symbolisch dichtbij doordat mensen zich openstellen voor mij. Hierdoor krijg ik binnen korte tijd een verbinding met iedereen voor mijn camera. En die bijzondere verbinding iedere keer weer, dat is precies waarom ik doe wat ik doe.

Uiteraard beheers ik alle technieken om esthetisch kloppende foto’s te maken. Maar mijn kracht zit hem niet perse in de puur technische kant van het fotograferen. Veel belangrijker is dat het bruidspaar én de gasten zich fijn voelen bij mij. Door mijn enthousiasme, spontaniteit en laagdrempeligheid ‘vang’ ik mensen op foto’s zoals het zou moeten. Precies zoals ze zijn.

Mijn grootste wens wordt hierdoor iedere keer weer vervuld: ik maak bruidsparen blij. Door ze iets blijvends te geven voor de rest van hun leven. Dat is waarvoor ik het doe!

≈ ≈ ≈ ≈

Je trouwdag is de meest speciale dag van je leven. Je fotoreportage is een tastbaar aandenken, een herinnering waarmee je deze bijzondere dag voor altijd kunt herbeleven. Ik heb voor ieder budget wat wils. Het is maar net hoeveel eisen je zelf stelt aan de hoeveelheid foto’s en een eventueel album. Een en ander hangt daarbij af van de duur van mijn aanwezigheid op de dag zelf (de hele dag of alleen ceremonie en borrel bijvoorbeeld).

In een uitgebreid kennismakingsgesprek maken we verder met elkaar kennis en wordt besproken hoe jullie dag eruit gaat zien en wat jullie verwachtingen zijn van een reportage van jullie trouwdag. Samen gaan we het dan ook hebben over een passende fotolocatie, en andere zaken waarbij ik jullie kan helpen en adviseren.

Lees meer

Tarieven

  • Totaalprijs vanaf
    EUR 1000

Openingstijden en contact

maandag
Altijd open
dinsdag
Altijd open
woensdag
Altijd open
donderdag
Altijd open
vrijdag
Altijd open
zaterdag
Altijd open
zondag
Op afspraak

Torenallee 50-56
5617BD Eindhoven
Noord-Brabant, Nederland
Tel: 06-10527615
Fax:
KVK-nummer: 17283744Ervaringen

Schrijf een ervaring
Ervaringen met Marijke Krekels Fotografie Waardering 9.8 van maximaal 10 op basis van 32 ervaringen.

Locatie


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker