Gert Schutte Fotografie

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Gert Schutte Fotografie

    036 5377348

Emotiefotografie

Bruidsfotografie, met een eigentijdse, moderne stijl.Digitale foto’s verwerkt tot een indrukwekkend fotoboek, jullie fotoboek.

Onweerstaanbaar, eenvoudig een reportage van die dag, jullie dag,gewoonweg een dag om nooit meer te vergeten.Waarom kiezen voor Gert Schutte?Omdat hij echt betrokken is bij “zijn” bruidsparen. Hij wil weten wie jullie zijn, jullie leren kennen, want alleen dan kan hij die emotie in dat fotoboek uitbeelden. Tijdens jullie eerste gesprek in zijn studio in Almere leer je hem en zijn manier van werken kennen.Hij laat voorbeelden zien, ( voor zover jullie die nog niet op zijn website: www.gertschuttefoto.nl hebben gezien), heeft ideeën genoeg en geeft advies waar nodig.

Als jullie voor hem kiezen, dan spreek je elkaar zo’n 2 weken voor de bruiloft weer om de puntjes op de i te zetten, samen een fotodraaiboek te maken met daarin vooral jullie wensen over de grootte en de kleur van het fotoboek, de familiefoto’s etc.

Dat gesprek kan weer in de studio zijn, maar ook bij jullie thuis. Soms is het ook goed om de trouwlokatie te bezoeken. Al met al: Alles is mogelijk.Over Gert;Hij heeft een scherp oog voor detail, is overal en toch hoor en zie je hem bijna nooit.Juist daarom is het eindresultaat zo verrassend. Hij is eigenwijs en soms ook streng, eigenschappen die nodig zijn om een tot het gewenste resultaat te komen, dat natuurlijk uitgebreid met jullie besproken wordt. Hij maakt het fotoboek zelf, rekeninghoudend met jullie wensen, En natuurlijk komen jullie familie en gasten ook uitgebreid aan bod.Geen verborgen kosten.Als je met Gert Schutte in zee gaat weet je van te voren waar je aan toe bent. Je krijgt gewoon een all-in deal, waarbij alleen het aantal fotobladen de eindprijs bepaald, en dat hebben jullie zelf in de hand. De afspraken zet hij op papier, beide partijen tekenen de overeenkomst, en ieder weet wat hij krijgt. Aanbetalen is een woord dat hij niet kent. Je betaalt gewoon cash als het fotoboek klaar is.Prijzen.Die beginnen bij 500 euro en worden net zo hoog als jullie zelf willen. Deze beginprijs is voor de fotografie, voor een digitaal fotoboek komen daar kosten bij, die net als voor de omslag helemaal afhankelijk zijn van jullie eigen wensen. De eerste 100 kilometers zitten bij de prijs in. Daarboven betaal je 35 eurocent/km.Fotoboek? Ja, geen album maar een echt gebonden fotoboek. Dat kan vierkant, rechthoekig liggend of staand zijn. De formaten gaan van 20x30 cm tot het enorme boek van 45x120 cm aan toe, Het grote voordeel van dit gebonden fotoboek is, dat je bijna naadloos dubbele pagina’s kunt maken. Stel je eens voor: jullie beiden, liggend in de duinen, in een bos of gewoon een andere romantische plek. En dan DIE foto 80 cm breed. Om het warm van te krijgen.

Worden jullie al nieuwsgierig?Maak dan een vrijblijvende afspraak om te zien wat hij voor jullie kan betekenen. Dan merken jullie ook of hij de geschikte fotograaf is voor jullie huwelijksdag. Kijk nog eens op www.gertschuttefoto.nl/trouwen.

Met hartelijke groet en wellicht tot ziens

Gert Schutte

P.S.Jullie krijgen alle foto’s natuurlijk op CD.Ouders of getuigen verrassen? Een minifotoboek wellicht!

Lees meer

Tarieven

  • Totaalprijs vanaf
    EUR 500

Contact

Danslaan 54-56
1326 NA Almere
Flevoland, Nederland
Tel: 036 5377348
Fax:
KVK-nummer: 39031035Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker